MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Бяло дамско сако – основен елемент в стила на минималистките. Как да създавате успешни визии?

1 min.

Бялото сако е един основен елемент за всички, които харесват семплия, непреходен и минималистичен стил. Можете да го носите със свободни рокли, дънки, елегантни панталони или шорти, знаейки, че този модел дамско сако е в състояние да освежи всеки стайлинг и да му придаде елегантност и женственост. Какво бяло сако да изберете през 2022 г. и как да го стилизирате? Четете по-нататък.

Модните експерти са на мнение, че бялото е новото черно. Ето защо бялото сако несъмнено е един от хитовете за предстоящия сезон.

modivo days 2024

Искате да си изберете бяло сако, но не сте сигурни кой модел ще бъде актуален през 2022 г.? Всичко зависи от това какъв стил предпочитате. Ако обичате да сте в крак с модните тенденции, имате две възможности: късо бяло сако в стил 2000 г. или бяло сако с мъжка, свободна кройка. Почитателите на минимализма и класиката могат да изберат напр. двуреден модел от лен. Лекото бяло сако със сигурност ще ви послужи години наред.

Edward Berthelot via Getty Images

Въпреки, че по правило тъмните дрехи трябва да се носят върху светлите, за да изглежда фигурата по-стройна, то днешната мода трябва да представлява забавление и свобода на избора. Ето защо можете спокойно да носите бяло сако върху черни дрехи, за да създадете стилни и контрастни тоалети. От вас зависи дали ще го носите с черна рокля, гащеризон или панталон и топ. Какво биха ви посъветвали звездите? Съчетайте го с черни слънчеви очила.

Claudio Lavenia via Getty Images

Не сте сигурни какво да носите със златна рокля, златен панталон или златен гащеризон? Свободното бяло сако ще бъде идеално. Но не забравяйте да изберете по-дълга и свободна кройка. Това е единственият начин да избегнете прекомерно натрапчив външен вид.

Christian Vierig via Getty Images

Белият total look е винаги добра идея за изчистена и минималистична визия. Можете да я създадете от сако, топ, тишърт, панталон, шорти и пола. Можете също да пробвате да създадете визия от различни оттенъци на бялото. По този начин вашата стилизация ще бъде още по-интересна!

Edward Berthelot via Getty Images

Прочетете също >>> Модерни чанти за пролет-лято 2022: 5 тренда от модните дефилета

Главна снимка: Edward Berthelot via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News