MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Дамски костюм вместо рокля – стилно предложение за официални поводи и други

2 min.

Прието е, че подходящ елемент от дамския гардероб за специални поводи е роклята. Междувременно не всички дами се чувстват комфортно в такъв тоалет. Успешната алтернатива на роклята е елегантен дамски костюм. Уверете се сами, че можете да изглеждате много женствено в този тоалет от мъжкия гардероб!

Вижте с какво да комбинирате дамския костюм, за да изглежда добре по време на празнични поводи и други.

MSS

Този елемент от гардероба ще бъде идеален за офис стилизацията – особено ако имате официален дрескод. Не забравяйте обаче да се съсредоточите върху базовите цветове при такива обстоятелства – като черно, бяло, тъмносиньо, бежово или сиво. За да добавите малко непринуденост на Вашия тоалет, можете да го допълните с цветна тениска вместо с класическа риза. Обуйте обувки на токчета с жив цвят, подходяща чанта и стилизацията е готова!

170

Сако и панталон Патриция Пепе

Ако обаче предпочитате приглушените стилизации или не можете да си позволите да сложите тениска с принт, изберете риза и аксесоари в по-класически нюанси – черното винаги е сполучлив вариант!

171

Сако на Marciano Guess

Предстои Ви сватба или събитие, на което искате да се представите женствено, но също така и оригинално? Вместо рокля изберете дамски костюм! Вижте само, колко добре изглежда този елемент от гардероба съчетан с полупрозрачен топ, обувки на висок ток и чанта от змийска кожа:

172

Сако на Liu Jo

По-смелите дами могат да облекат костюма на… голо тяло. Правят го знаменитостите и блогърките! В тази версия можете да си позволите модел в малко по-жив цвят – например сочно червено. Не забравяйте обаче, че допълненията към тази стилизация трябва да бъдат в класически цветове.

173

Сако и панталон Патриция Пепе

Ако обаче не Ви достига смелост, за да се решите на такъв комплект, можете да използвате дамски костюм с кройка леко oversize, който ще изглежда също толкова елегантно. Добро допълнение към тази стилизация ще бъдат дамските сандали на висок ток:

174

Сако и панталон Michael Kors

Въпреки че костюмът е един от по-елегантните елементи в гардероба, благодарение на детайлите лесно можете да го превърнете в ежедневен винтидж тоалет, който напоследък стана изключително модерен. Вижте само стайлинга с модерен дамски костюм в главната роля. Разширените крачоли на панталона и сандалите с платформа са елементите, благодарение на които стилизацията напомня модата в ретро стил.

175

Сако на Tommy Hilfiger

Ами, какво ще кажете да комбинирате костюма със… сникърси? Благодарение на модната напоследък тенденция athleisure – комбинирането на официални с ежедневни дрехи – можете да му придадете малко спортен характер! Комплектът съставен от маратонки и дамски костюм се популяризира напоследък от най-известните световни инфлуенсъри. Тези, на пръв поглед несъответстващи елементи, са гаранция за един оригинален и модерен външен вид. За да бъде стилизацията еднородна, допълнете я с тениска с отличителен принт.

176

Сако и панталон MAX&Co.

Надявам се, че Ви убедих, че дамският костюм е тоалет, който си заслужава да имате в гардероба си – ще бъде полезен не само за специални случаи. Вижте богатата оферта от сака и жакети и чино панталони в MODIVO.bg и създайте собствен комплект!

тенденции и съвети
Insta News