НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Дамски маратонки, които никога не излизат от мода. Идеалните пролетни обувки за 2021!

2 min.

Кои дамски маратонки трябва да изберете, за да издържат повече от един сезон? Искаме да Ви посъветваме кои модели няма да излязат от мода. Тези вечни и дизайнерски обувки отиват на повечето стилизации и са супер необходими за пролетния сезон на 2021. Най-добрите дамски сникърси можете да купите в MODIVO.bg.

Модата обича да се върти и така е със сникърсите, които някога се смятаха за специализирани спортни обувки. Този модел обувки изигра голяма роля в поп културата и когато луксозните модни къщи започнаха да произвеждат свои модели, маратонките станаха по някакъв начин символ на нашето поколение. Kanye West и Virgil Abloh (креативен директор на мъжките колекции на Louis Vuitton и основател на марката Off White) направиха маратонките най-желаните обувки. Премиерите на най-новите модели на емблематични и популярни марки привличат тълпи по магазините, а списъците с чакащи са много дълги.

Кецовете, създадени първоначално за игра на баскетбол, революционизираха обувния пазар – всъщност марката Converse въведе сникърсите в съзнанието на по широк кръг от хора. Заобичаха ги милиони! На първо място, заради удобството и комфорта, както и за техния вечен дизайн. Това, че те са универсални, се доказва от факта, че се носят не само от младото поколение. Ако все още нямате кецове Converse в гардероба си, не забравяйте да попълните тази липса. Гарантираме Ви, че няма да можете да се разделите с тях!

543

Кецове Converse / Кецове Converse

В какво се състои феноменът на маратонките? Те са мултифункционални. Подхождат както на ефирни рокли, така и на свободни костюми, чудесни са и за ежедневие и в комбинация с анцузи. На пазара има огромен избор от различни модели, така че всеки може да намери нещо за себе си. От най-щурите, цветни обувки до минималистичните стилове. Белите кецове и маратонки определено са опция за момичета със сдържан стил. Ако и вие принадлежите към тях, инвестирайте в модел на Nike, изработен от висококачествена естествена кожа. При правилна грижа те ще останат с Вас за по-дълго, като са идеално допълнение към всеки пролетен (и не само) стайлинг!

544

Сникърси Fila / Сникърси Nike

Едни от най-модерните модели за пролетта са обувките с дебела подметка. Класическите маратонки Fila се появяват в стилизациите на инфлуенсърите от няколко сезона насам. Те придават разнообразен външен вид на облеклото, но в същото време отиват на всичко. Ранна пролет можете да ги съчетаете с оувърсайз палто или дънково яке. В по-топлите дни ги носете с широки дънкови панталони, както и дамски костюми и рокли в бохо стил. В офертите си кецове предлагат също и луксозните марки като Bugatti. Такива обувки в стил glamour ще придадат шик на Вашия стил – те са подходящи и за елегантни поводи! В последната колекция на Converse обаче ще намерите класически кецове над глезена в различни цветове на дебела подметка. Новата версия на вечния модел със сигурност ще се хареса на всички фешънистки.

545

Сникърси Fila / Кецове Converse / Сникърси Bugatti

Обичате ли да експериментирате с модата и цветовете? Заложете на дамските маратонки, благодарение на които няма да преминете незабелязани по улицата. Благодарение на тези модели, Вие ще се откроите сред тълпата и ще придадете на всяка стилизация модерен облик. Чифт цветни обувки с бохо рокля и голямо дънково яке, носете ги и с изчистени тоалети и всички елементи на домашното облекло. Изберете си сникърси в енергетични или по-приглушени цветове – така, че да са съобразени с Вашия собствен стил.

546

Сникърси Eva Longoria / Обувки Diesel

Всички продукти са достъпни онлайн в магазин MODIVO.bg.

тенденции и съвети
Insta News