НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Дантелена рокля за сватба – с какво да я съчетаете?

Дантелата е един от най-характерните материали, използвани при производството на дамско облекло. Роклите, ушити с използване на дантела, внасят нотка на романтизъм и елегантност в облеклото и напомнят ретро стилизациите. Дори и най-минималистичните кройки изглеждат много изискано, поради което дантелената рокля е перфектен избор за дамско облекло за сватба.

Въпреки че този елемент от облеклото е подходящ за ежедневна употреба – особено през пролетта и лятото, заслужава си да го имате в гардероба си и за по-специални случаи.

SS 24

Черният цвят е неостаряващ и вечно моден. Ако търсите модел, който ще бъде подходящ за различни случаи и ще остане с Вас през няколко сезона, изберете дантелена рокля в този нюанс. Класическият, прилягащ към тялото модел е женствено предложение, което е перфектно не само за сватба, но и за среща или ден в офиса.

180

Рокля на Marciano Guess

За да подчертаете елегантния характер на повода, комбинирайте черната дантелена рокля с изключително модерните през този сезон метални аксесоари – чанта клъч и сандали на висок ток. Ако обаче решите да го направите, не забравяйте да не използвате прекалено масивни бижута – нежните златни или сребърни аксесоари ще бъдат достатъчни.

181

Рокля на GUESS

Бежовата дантелена рокля ще се хареса на дамите, които предпочитат по-приглушени стилизации, но черното не им е по сърце. Ще изглежда страхотно със сандали с тънки каишки на висок ток в същия цвят. Като цяло стилизацията изглежда романтично и женствено.

182

Рокля на Guess

Ще постигнете подобен ефект, като изберете ефирен, леко клоширан модел на дантелена рокля. Можете да подчертаете момичешкия характер на стайлинга с розови обувки с ниски токчета и малка чанта в същия цвят.

183

Рокля на Luisa Spagnoli

Ако искате да използвате дантелената рокля в телесен цвят също така след сватба или друго важно празненство, комбинирайте я с кожено яке. По този начин ще разнообразите деликатния ѝ характер и цялата стилизация ще има бунтарски ефект.

Вместо на класиката предпочитате да наблегнете на индивидуалния си стил и да си поиграете с цветовете? За сватба изберете свежа дантелена рокля! Само вижте колко изразително – но все пак елегантно – изглежда тъмносиният модел с черна дантела, комбиниран с обувки на токче и чанта клъч в същия цвят:

184

Рокля на Luisa Spagnoli

Червеното е един от най-женствените цветове. Нищо чудно, че дамите предпочитат да избират рокли в този нюанс – също и за сватби. Аксесоарите за рокли в такъв изразителен цвят трябва да бъдат доста приглушени, така че си струва да се съсредоточите върху класиката – черното или бежовото.

185

Рокля на Elisabetta Franchi

Убедих ли Ви, че дантелената рокля е идеалният избор за специални случаи? В магазин MODIVO.bg ще намерите богат избор от модели, изработени от този материал. Не се притеснявайте, ако избраният артикул не Ви хареса – имате възможност за безплатно връщане в рамките на 30 дни.

 

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News