НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Суитшърти за деца – модерни и практични модели в MODIVO.bg

Те се носят целогодишно и винаги е добре да имате поне един под ръка, в случай че стане студено. Детските суитчъри са изключително удобни дрехи, които малчуганите обичат да носят. Вариантите с ципове или тип „кенгуру“ с джоб и качулка са задължителна част от детския гардероб. Вижте най-модерните предложения предлагани в MODIVO.bg.

Преглеждайки гардероба на детето си, влезте на нашия сайт и разгледайте асортимента от стилни и практични суитшърти за деца.

SS 24

Когато отивате някъде вечер е добре да вземете суитшърт за детето си. Моделите през глава от лек памук са идеално допълнение към къси панталони или джогъри. Суитшъртите за момичета в пастелни нюанси изглеждат също толкова стилно. Кои конкретни цветове са модерни през този сезон? Пастелните. Светлорозово, синьо, лилаво и жълто. Розовият суитшърт с логото на adidas може лесно да се комбинира с класически дънки или панталони в бонбонен цвят. Допълнете визията с модерна и практична бейзболна шапка и удобни гуменки с нахлузване, като например тези на култовата марка Vans.

Момиченце с розов суитшърт adidas

Момче и момиче в стилизации с лилави елементи с гуменки Vans

Този сезон изключително модерни са и целите анцузи. Анцугът е една от най-необходимите детски дрехи. Момиченцата обичат да го носят за игра, особено като карат колело или ролери. Детски спортни комплекти можете да намерите в MODIVO, в офертите на много марки като Vans, adidas и Puma.

Момиче с шапка каращо ролери с анцуг на марка Vans

Когато търсите практичен суитчър за сина си, който той да носи с удоволствие, обърнете специално внимание на моделите, които се обличат през глава. Най-модерни са тези в земни цветове като бежово или каки, както и в наситени нюанси. Какви други модели детски суитшърти си заслужава да купите? Момчетата обичат качулките в скейтърски стил и със сигурност ще ги носят, когато излизат с приятели да карат скейтборд или да играят футбол. Варианта с цип се облича бързо и в зависимост от температурата може да се носи разкопчана и с навити ръкави или закопчана до горе.

Момче с гуменки Vans и бежов суитшърт Calvin Klein Jeans

Този сезон изключително модерен е десенът tie-dye, който е бил хит особено през 60-те години като любим на хипитата. Суитшъртите с оригиналното боядисване ще хареса на много деца.

Момче и момиче позират с ракети за федербал

Имате вече достатъчно суитшърти и търсите по-оригинално решение? Чудесен избор както за момичета, така и за момчета е дънковото яке. То никога не излиза от мода и изглежда чудесно с тениска, рокля или просто с детски суитшърт отдолу. Също толкова стилно е бомбър якето, напомнящо за 90-те години. Комбинирайте го с удобни анцузи и чантичка за кръста.

Момче облечено с дънки и дънково яке

Момиче каращо тротинетка с дънково яке, пола и маратонки New Balance

Деца е усмихват и позират представяйки модерни детски дрехи

Практична връхна дреха може да бъде и ризата. Изберете модел, който ще хареса на детето ви – дънкова или карирана. Тя може да се носи по класически начин, закопчана или върху тишърт, разкопчана и с навити ръкави, в зависимост от вкуса на детето.

Момиче облечено с карирана риза и розови шорти

>>> Прочетете също: Как да облечете детето си за специален повод? Вижте идеите за стилизиране за момичета и момчета от MODIVO

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News