НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Дънки с висока талия – предложения от стилизации, които винаги изглеждат добре

3 min.

Дънките с висока талия подчертават фигурата и прикриват незначителни несъвършенства. Благодарение на тях фигурата придобива женствена форма! Освен това те отиват на практика на всичко, те са вечни и идеални за всеки повод. Предлагаме Ви как да ги стилизирате, за да изглеждате модерно. В MODIVO ще намерите голям избор от дамски дънки с висока талия, които със сигурност ще ви харесат!

 

Първоначално те бяха запазени за фермерите. След това придобиха популярност с култовите уестърни, в които красивите актьори носеха изтъркани дънки. В края на 30-те години е създаден първият модел за жени – крачолите на панталона се стесняват надолу. Дънките покориха сърцата не само на жените, но и на мъжете, благодарение на универсалната си кройка, удобството и стилния си характер. Моделът с висока талия придоби популярност благодарение на легендата на Холивуд, актрисата Катрин Хепбърн. Тя беше една от първите звезди, които носеха дънки с висока талия с широка риза и тежки боти. Проверете по-долу как в момента стилизират инфлуенсърките тези класически панталони. В тези аутфити винаги ще изглеждате добре!

Този сезон дизайнерите лансират дънки с ниска талия – модата от 2000 година се заврща! За щастие те намериха и място за дънките с висока талия, които са просто универсални и можем да ги носим независимо от актуалните модни тенденции. Този модел панталони подчертава талията, прикрива изпъкналия корем, като той изглежда плосък, като в същото време издължава краката. Може ли има нещо по-хубаво от това? Дънките с висока талия могат да се носят за всякакви поводи – достатъчно е само подходящо да ги стилизирате. Намерете своя любим модел в MODIVO и се вдъхновете от визиите, които можете да видите по-долу. Гарантираме ви, че с тях винаги ще изглеждате ослепително!

659

Дънки Guess / Дънки Liu Jo

За това винаги актуално съчетание пееше Лана Дел Рей, която също има слабост към минималистичните стилизации. Дънки и бяла риза – няма как да не изглеждате добре! Тази комбинация определено обожават не само скандинавките, но и французойките и всички звезди! Stephanie Broek – една от най-популярните датски инфлуенсърки – носи прави дънки с висока талия и свободна бяла риза. Въпреки, че този аутфит е елегантен, то с допълненията под формата на чехли на ток и слънчеви очила, стайлингът ѝ изглежда изтънчен, но непринуден.

660

Дънки Wrangler / Риза Marella

Понякога по-малко означава повече, затова следващото предложение за стилизация на дънки с висока талия е минималистично в най-добър вариант. “Когато се двоумите какво да облечете, обуйте дънки” – това е мотото на една от най-добре облечените момичета в Instagram, инфлуенсърката Nur Bilen Yuzer. Помнете, че красотата е в простотата, затова дънките в съчетание с бял потник или класически тишърт е една необикновена силанизация. Първо, тя никога няма да бъде демоде и второ винаги ще изглеждате добре в нея. Хубавото тук е, че с помощта на различни аксесоари можете да промените изцяло характера на аутфита си. Искате да изглеждате фешън? Сложете златен синджир, дизайнерска дамска чанта и големи слънчеви очила! Ако пък сте верна на класиката, подберете още бежов тренч и винаги актуалните дамски мокасини, за да се почувствате като истинска парижанка.

661

Дънки Marella / Блуза Guess

Искате да носите дънки на бизнес срещи? Нищо по лесно от това! Стилът business casual става все по-полпуляен. Затова последвайте примера на известните момичета от Instagram и експериментирайте с гардероба си. Вдъхновете се от Hailey Bieber и инфлуенсърката Andy Csinger, като облечете към дънките с висока талия сако, обувки на висок ток или мокасини.

662

Сако Tommy Hilfiger/ Дънки Guess

Дънки с висока талия и палто с кройка оувърсайз е аутфит, който покори Instagram. Кройката на панталона подчетвава фигурата и качествата ѝ, а свободното палто прибавя непринуденост на външния вид. Най-модерният цвят за този сезон – ако става въпрос за връхни дрехи – е сивият. Този класически цвят отива на всички цветове дънки. Когато е по-студено изберете модерните moon boot или UGG. Есенно време съчетайте този комплект с боти на ток или обувки на дебела подметка – изборът е Ваш.

663

Дънки Wrangler / Палто Weekend Max Mara

А когато нямате настроение и не знаете какво да изберете, облечете оувърсайз суитшърт и дънки с висока талия. Подберете към това любимите си кецове и дамска шапка с козирка – този вид шапка е в последно време най-модерният аксесоар в Instagram!

664

Дънки Liu Jo / Суитшърт Levi’s

Не знаете дали дънките с висока талия са подходящи за Вашата фигура? Вижте статията Как да подберем дънки според фигурата си? Намерете идеалния модел! >>>, в който ще намерите напътствия, как да подберете дънки според фигурата си!

тенденции и съвети
Insta News