MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

„Емили в Париж“ сезон 3 – с кои дрехи не се разделя Лили Колинс?

3 min.

Поредицата „Емили в Париж“ е истинско удоволствие за почитателите на парижкия шик и модата. Неподвластните на времето облекла на шефката и приятелката на главната героиня контрастират със смелите и цветни тоалети на американката живееща в Париж. Какъв е феноменът на сериала, който вече има три сезона, и какви дрехи ще носи Емили Купър този път?

Подбрахме някои от любимите ни елементи от гардероба на главната героиня, с които можете да пресъздадете визиите от поредицата „Емили в Париж“. Разгледайте нашите предложения!

modivo days 2024

Сериалът „Емили в Париж“ дебютира в Netflix на 2 октомври 2020 г. и моментално спечели сърцата на почитателките на френския стил. Приключенията на титулярната Емили, изиграна от Лили Колинс, бяха следени от милиони зрители по цял свят, поради което сериалът дочака своето продължение. Кога е премиерата на сезон 3 на „Емили в Париж“? Сериалът е достъпен в Netflix от 21 декември 2022 г.

Финалът на втория сезон остави у феновете на сериала няколко въпросителни. Ще реши ли Емили да продължи кариерата си в рекламната агенция Savoir, въпреки че всички френски служители са я напуснали? Дали американката ще остане в Париж, или ще реши да се върне в родния си град? И накрая – дали Емили и Габриел най-накрая ще станат двойка? Открийте отговорите на всички тези въпроси в сезон 3 на поредицата „Емили в Париж“!

Стилизациите на титулярната Емили и нейните приятелки Минди (Ашли Парк), Камил (Камил Разат) и Силви (Филипин Лерой-Болио) са контраверсни от самото начало. И това е така, защото изборът на тоалетите на героините в първите два сезона на „Емили в Париж“ е под ръководството на Патриша Фийлд (която е стилизирала и Кери Брадшоу от „Сексът и градът“) в сътрудничество с дизайнерката на костюми на сериала Мерилин Фитоуси. Фийлд има намерение стилът на титулярната Емили да бъде близък до вечната класика, обожавана от Одри Хепбърн, но с нотка на безгрижие, която виждаме в стила на гореспоменатата главна героиня от „Сексът и градът“. Тази необичайна комбинация се оказа истински хит!

Shop the look:

Рокля Custommade

Чанта Rage Age

Обувки Guess

Слънчеви очила Isabel Marant

В сезон 3 на „Емили в Париж“ дизайнерката на костюми Мерилин Фитоуси поема изцяло щафетата от титана на индустрията Патриша Фийлд и предлага нов поглед към любимия ни френски екип. Макар че стилът на Емили все още е много различен от този, който виждаме по улиците на Париж или в стайлинга на Камил, през последния сезон американката от Париж експериментира с гардероба си в голяма степен. Този път тоалетите ѝ са по-изтънчени (вероятно благодарение на проектите на Louis Vuitton и Miu Miu), но все така цветни и изненадващи. Многоцветни пуловери с щампи, металически ботуши над коляното и рокли с обемни буфан ръкави са част от най-новата ѝ стайлингова еволюция. Какво още можем да открием в гардероба на Емили?

1. Цветно палто

Запазената марка на Емили Купър? Цветовете! Фитоуси иска да разчупи черно-белите улици на Париж и по този начин да насърчи жените да експериментират с по-силни цветове. Дали е успяла? Но поредицата със сигурност си е спечелила име, така че има голяма вероятност да е така! Героинята на Лили Колинс не се разделя с пъстрите палта, шарените сака в наситени цветове или полите, които парижанките дори не са и сънували.

2. Барета

Когато се замислим за гардероба на французойките, първото нещо, което ни идва наум, е, разбира се, баретата. Емили, която иска да се впише в новото си обкръжение, я носи гордо още от първия епизод на сериала, което понякога е посрещано с порицаващ поглед от Силви. Тя има цяла колекция от тях в гардероба си: червени, жълти, розови. Но това не е единственият модел шапка, която героинята на Лили Колинс харесва. Емили също така харесва шарените шапки тип „кофичка“, каскетите с пипи десен и шапките от типа backer boy, които се различават от стереотипното възприятие за френски стил.

3. Мини пола

Емили обича мини роклите и мини полите във всякаква форма. Сред любимите ѝ са А-образните модели на ситно каре. Тайната за сполучлива визия? Тя носи късите поли без чорапогащи и ги комбинира с широки блузи и обувки на ток, ботуши или боти!

4. Обувки на платформа

Като стана дума за обувки, цветните обувки на платформа и ботушите на ток са друга запазена марка на Емили Купър. Любовта ѝ към обувките на токчета може да се сравни с тази на Кери Брадшоу и също като героинята от „Сексът и градът“ Емили ги носи за всички възможни поводи – на среща, на работа, на среща с приятели и дори когато отива на екскурзия!

5. Десенирани дрехи

Каре, пипи, точки, райета, цветя, анималистични мотиви – когато става въпрос за десените на дрехите, Емили Купър признава правилото: колкото повече, толкова по-добре. Почитателка на експресивния стил, тя има невероятната способност да комбинира на пръв поглед несъвместими елементи от облеклото, за да ни предаде перфектната визия, дори и да е спортна. Ако си търсите цветни тоалети в парижки стил, героинята на Лили Колинс няма да ви разочарова с предложенията си!

Тази статия също може да ви хареса >>> Какво да носите, ако сте върла фенка на сериала „Wednesday”?

Главна снимка: Pascal Le Segretain via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News