НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Модерни плажни рокли за 2023 – преглед на асортимента в MODIVO

2 min.

Има ли почивка без плажна рокля? В бохо стил, пъстри с мъниста и ресни, флорални и цветни, миди и макси рокли… без тях посещението на плажа би било безсмислено! Кои рокли ще триумфират през лятото на 2023 г.? Научете кои са най-актуалните модни тенденции.

 

Плажните рокли много лесно се побират в куфара. Те са леки и със сигурност заемат по-малко място от дънковите панталони или късите шорти – но това е само едно от многото им предимства. Летните рокли придават на визията ви лек, младежки вид!

Едни от най-популярните летни рокли са тези украсени с нежна дантела или харбали. Те могат да бъдат снежнобели, в цвят екрю или слонова кост. Те подчертават красиво тена Ви и са идеални за съчетание с кошници или сламени шапки. За да завършите визията си в бохо стил, заложете на римските сандали и всякакъв вид други кафяви аксесоари.

Жена облечена с бяла, бродирана мини рокля с гол гръб

Популярните трендсетърки често избират прозрачни, ажурни, плажни рокли – такива, изпод които се вижда банският костюм. Такъв тип рокля можете да облечете не само на плажа, но и за вечерна разходка по брега на морето.

Наред с бялото, черното е най-популярният цвят за любителките на класиката и непреходността. Не харесвате тропическите шарки и наситените цветове, но белите тоалети са вече доста в летния Ви гардероб? Стягайки багажа за лятната почивка заложете на черна мини рокля с ажурена бродерия или ленена дълга рокля. Търсете рокли с буфан ръкави, ресни, харбали или асиметрични презрамки – детайлите са също толкова важни, колкото и принтовете! Помнете да избирате модели от естествени материи като памук, вискоза или лен.

Друг топ избор за лято 2023 са дългите плажни рокли. На мода са макси роклите в класически цветове като бяло, черно и бежово, както и роклите в най-модерните цветове за сезона: фуксия, оранжево, червено или зелено. Що се отнася до кройката, можете да избирате между ефирни модели с висока талия, прилепнали рокли до земята и ултрамодерни рокли с дълбоко деколте.

Прочетете също >>> Модерни цветове за пролет-лято 2023 – най-важните нюанси, които ще бъдат на мода през пролетта и лятото

Жена с дълга лятна рокля в жълт цвят
[figcaption]Photo by Jeremy Moeller/Getty Images[/figcaption]

Лятната ваканция е добра възможност да експериментирате с модата и да се обличате по малко по-различен начин отколкото в ежедневие. Вместо класическите бели и черни плажни рокли, можете да изберете пъстър модел. Всякакъв вид цветя, мидички, цветни райета, морски и тропически мотиви са добре дошли. За почитателките на подобни модели препоръчвам дълги рокли, които ще изглеждат красиво на фона на плажа и морето. Предпочитате класически, летни мини рокли? Късите плажни рокли на цветя красиво подчертават тена и придават момичешки чар.

Жена с флорална мини рокля на едно рамо и слънчеви очила с бели рамки

Сред модните тенденции за 2023 г. са и плажните туники, които изглеждат чудесно върху банския вместо мини рокля. Трендсетърките обикновено избират макси туники с дълъг ръкав или ултрамодерните плетени модели, които само леко прикриват банския. Плажната мода Ви позволява да експериментирате с дрехи, които не бихте носили в града, така че не забравяйте, че на плажа – колкото повече и по-ефектно – толкова по-добре!

Жена облечена с жълта, ажурена плажна туника с дълъг ръкав

Непременно посетете сайта на modivo.bg и влезте в категорията плажна мода. Там ще откриете модерни плажни рокли и не само!

тенденции и съвети
Insta News