НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Марката Sprandi доказва, че спортът е начин на живот! Вижте най-новата колекция вдъхновена от 90-те години и уличния стил

Sprandi е марка, която доказва, че спортният начин на живот е достъпен за всеки, който цени комфорта в ежедневие. Продукт номер едно на марката са меките спортни анцузи, вдъхновени от модата на 90-те години. Спортно-елегантен athleisure стил и инспирации от уличната мода могат да се видят в новата колекция на Sprandi за сезон пролет-лято 2022 г., която вече е налична в MODIVO! Какво можете да откриете в нейния асортимент? Вижте по-долу.

SS 24

Новата колекция на марка Sprandi е комфортна и препраща към уличния стил. Брандът, който беше известен досега с маратонките си във винтидж стил, разширява офертата си съгласно модните тенденции с ежедневни, спортни дрехи.

Sprandi успешно конкурира с други спортни и лайфстайл марки като Champion, New Balance или Ellesse. Иновативните технологии и класическият дизайн, използвани в производството на обувки, удовлетворяват феновете на маратонките, а дрехите, издържани в духа на най-новите тенденции, привличат вниманието на любителите на модата. В дамските и мъжките колекции на Sprandi ще откриете предимно ежедневни дрехи със спортен характер: удобни спортни анцузи, тениски с oversize щампи и унисекс суичъри с качулки.

Сред постоянно променящите се тенденции марката Sprandi се фокусира върху вечния минимализъм. Най-новата колекция на марката е насочена към… за всички! Тя ще бъде оценена от почитателите на удобния, небрежен и ежедневен стил, феновете на athleisure стила, който се характеризира с комбиниране на елегантни елементи от облеклото със спортни дрехи, както и от хората, които обичат дизайна на 90-те години.

Марката Sprandi предлага мъжки и дамски гардероб, базиран на висококачествени спортни екипи, тениски от мек памук, големи суичъри с качулки и модерни аксесоари в уличен стил. Новата колекция е проектирана така, че да може да се комбинират елементи, които си подхождат, за да можете да създавате комплекти, които отговарят на вашия стил. Въпреки, че марката се асоциира със спортните обувки, тя няма типични обувки за тренировка и спортни дрехи. Спортът за Sprandi е начин на живот, в който комфортът е от значение и е здраво вкоренен в ДНК-то на марката.

Колекцията на Sprandi за сезон пролет-лято 2022 е създадена в духа на изтънчения минимализъм вдъхновен от уличния стил. Класическите предложения на марката са суичърите с качулки с логото на марката, анцузи Sprandi от меки материи и памучни тишърти oversize в ярки цветове. Не липсват и модерни предложения за любителите на уличната мода. Марката предлага гофрирани елеци, шушлякови анцузи, ежедневни рокли и комплекти спортно бельо с логото на бранда.

Цветовете на най-новата колекция са класически: бежово, бяло и сиво, но има и цветове, характерни за уличната мода: оранжево, зелено и кафяво. Този сезон дизайнерите на Sprandi залагат на качеството, комфорта и модерните кройки. Комфортът, съчетан с естетиката, и спортните облекла от памучни тъкани вървят ръка за ръка с актуалните тенденции в модната индустрия. Дрехите и обувките на Sprandi могат да се носят не само в ежедневие, но и като елементи от уличния стайлинг.

Перфектно съчетани с обувките на Sprandi, дрехите в уличен стил следват актуалните модни тенденции и могат да се използват както за допълване на едноцветни, ежедневни тоалети, така и за по-смели стилизации. Продуктите на Sprandi са с внимателно обмислен дизайн, излъчващ стил като директно от 90-те години, с отлично качество на трикотажа и винтидж усещане.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News