НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Обувки EMU и UGG в ежедневни аутфити. Как да носите популярните апрески?

3 min.

Есенен или зимен гардероб без ботуши EMU или UGG? Много жени не могат да си го представят! И това едва ли е изненадващо – кожените ботуши са много топли, безумно удобни и могат да се носят на практика с всичко. Добрата новина е, че благодарение на супермодела Бела Хадид и тенденциите в стил Y2K ботушите UGG на платформа се завръщат. Чудите се с какво да съчетаете тези характерни ботуши? Четете по-нататък!

EMU Australia и UGG са идеални за ежедневие, така че спокойно можете да ги носите за училище, на работа или за среща с приятели.

Изключително популярните ботуши EMU и UGG са зимни обувки, изработени от мериносова вълна. Овчата кожа на новозеландските овце има необичайни свойства – тя топли при отрицателни температури и охлажда при положителни. Въпреки, че и двете марки произвеждат почти еднакви ботуши, това, което ги отличава, е техният произход и продуктова гама. Марката EMU е създадена в Австралия през 40-те години на миналия век. UGG е американска марка, но основана от австралиец, където ще намерите по-голям избор от тези ботуши – което не означава, че асортиментът на първата е беден. И двете марки предлагат боти и ботуши в много цветове, не само с декоративни кожички, но и с верижки или пайети. Марките са известни и с производството на вълнени чехли, шапки, шалове и дори дрехи.

Чудите се дали ботушите EMU са на мода? Разбира се, че са! Разгледайте най-новите аутфити на супермоделите, които не се разделят с кожените си апрески. Ако гардеробът ви се състои от универсални и класически дрехи, изберете класическите кафяви обувки EMU или UGG – те са идеалната основа на много ежедневни визии. Съчетайте светлокафявите апрески с вълнено палто (най-модерните можете да намерите ТУК), бежови дънки с широки крачоли и бял шал.

Харесвате класическите цветове, но не се отказвате и от отличителни акценти? Тогава изберете ботуши EMU или UGG на платформа в топъл кафяв нюанс. Съчетайте го със светли дънки с широки крачоли и оверсайз сако с кариран десен. Тази визия с ботуши UGG е идеалният избор за есенна разходка из града.

Чудите се дали ботушите EMU и UGG могат да се носят през лятото? При всички положения! Както вече споменах, мериносовата вълна има терморегулиращи свойства, благодарение на което обувките поддържат краката ви топли през зимата, а ги охлаждат през лятото и не предизвикват изпотяване. Това означава, че един чифт ботуши EMU или UGG ще ви служи през цялата година! В по-топъл ден сменете пуловера си с рипсена рокля и наметнете върху нея бежово сако с кройка oversize – тази комбинация се съчетава добре с ниските модели на EMU и UGG, особено с топ модела UGG ultra mini.

Апреските EMU Australia и UGG идеално се съчетават с неутрални визии, но и чудесно се вписват в уличната мода. Любимата комбинация на любителките на градския, свободен стил е: пухено яке, парашутни панталони и апрески UGG в кафяво или черно. Това е една изпробвана комбинация, която можете да носите от късна есен до ранна пролет.

Предпочитате по-изразителни стилизации? Към универсалните черни ботуши EMU или UGG, облечете цветен анцуг и плюшено палто в модерния кобалтов цвят. Завършете визията си с шал в универсален цвят и дебела шапка.

А какво ще кажете за комбинацията на градската непринуденост с нотка елегантност в ретро стил? Такъв ефект можете да постигнете като обуете свободни карго панталони, пастелен пуловер (проверете моделите на марка Rotate) и дебело, топло, карирано палто в бежово или кафяво. Към това елегантен акцент под формата на жълта чанта с верижна дръжка и разбира се бежови обувки UGG.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Ботушите EMU и UGG също са чудесен избор за любителките на небрежния външен вид, които ценят небрежната елегантност. Ако търсите идея за ежедневен стайлинг с ботуши UGG, разгледайте облеклото на Елза Хоск. Моделът е съчетала сив плетен комплект с вълнени чорапи и ниски ботуши UGG на платформа. Тази градска визия е идеален пример за това, че апреските не служат само за екскурзии в планината.

Харесвате тъмните цветове? В такъв случай в гардероба ви със сигурност не липсват черни дънки, пуловер и яке с кожухче в същия цвят. Подберете към това обувки EMU или UGG от лъщяща кожа и се насладете на комфорта по време на разходка в града.

Апреските на марките EMU Australia и UGG са много подобни. Малко вероятно е неопитният купувач да забележи разликата между тях – единственото, което ги различава, е логото отзад. Намерете мечтаните ботуши EMU или UGG за себе си в интернет магазин MODIVO и вижте кой модел ви подхожда повече!

Тази статия също може да ви хареса >>> Модерни дамски якета за сезон есен-зима. Вижте моделите от модните дефилета.

Главна снимка: Jeremy Moeller via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News