Търсене...

Плажна мода 2023 – какво да вземете със себе си за почивката тази година?

3 min.

Цял бански или от две части? Шапка или капела? Или може би шапка тип кофичка? Ще носим ли парео това лято? Плажната мода се променя с всяка година. Този сезон можете да инвестирате в ефирни рокли и цветни тоалети с оригинални кройки, а бейзболната шапка заменете с шапка тип кофичка. Открийте плажните модни тенденции за лято 2023!

Най-горещото време на годината наближава, а заедно с него имаме удоволствието да ви представим най-важните плажни модни тенденции за 2023 г. Както винаги, търсим вдъхновение от инфлуенсърите в Instagram. Каня ви да разгледате най-красивите бански костюми, плажни рокли и летни шапки!

Дали изрязаните бански от две части някога ще излязат от мода? По-скоро не. Евентуално, зависимо от сезона могат да отстъпят първото място на целите бански костюми или по-затворените от две части. Какви бански костюми са на мода през 2023 година?

През лятото на 2023 ще носим бански костюми от две части с връзки отпред и встрани и с всякакъв вид изрязани зони или перфорации. Връзките придават женственост, а освен това позволяват да регулирате банския както искате. Модерни ще бъдат също банските костюми с флорални мотиви и апликации и гладките спортни модели.

Ако търсите бански костюм от две части, който да не е токлова изрязан и малко да прикрива несъвършенствата ви, изберете си бански с висока талия или тип танкини, които представляват бански костюм, състоящ се от горнище под формата на топ и бикини с висока талия. Можете също така да направите един много лесен трик за подчертаване на талията – просто издърпайте бикините нагоре отстрани над ханша и сте готови!

Тоталният must have за този сезон: цял бански костюм с изрязани зони или модел на едно рамо. Най-важното е банският да се забелязва и да бъде оригинален, за да имате самочувствие на плажа. Друг вариант е елегантният черен бански, който не само е класика но и изглежда чудесно във всеки размер.

Хит на сезона са и неоновите бански костюми, които са идеални за летния стил и подчертават красиво тена. Можете да ги носите както на плажа, така и като боди, съчетано с къси панталони и риза. Изберете един от най-модерните цветове за сезона: фуксия, оранжево или светлолилаво.

Прочетете също: Модерни цветове за пролет-лято 2023 – най-важните нюански, които ще бъдат на мода през пролетта и лятото >>>

Банските костюми plus size впечатляват и с модните си кройки, които са в крак с тенденциите за 2023 г. Когато избирате бански костюм за закръглени дами, на първо място помислете за комфорта, който винаги е най-важен. Не се страхувайте да подчертаете формите си! С бански в ретро стил с обгръщащо деколте или бикини с висока талия и набори ще уцелите десетката.

Имате вече бански костюм, значи е време да си изберете плажна туника. Плажните туники и кимона са изключително практични за всяко летуване. На мода са особено бохо вариантите с ажурни украшения, дългите, ефирни модели, украсени с флорални мотиви и муселиновите кимона. Друга добра идея, лансирана в Instagram от трендсетърките, е идеята да използвате oversize риза като плажно облекло.

Опаковайки пагажа не забрвяйте да вземете със себе си парео, без което не можем да говорим за плажна мода. Плажното парео може да се определи с три думи: практично – експресно се връзва на ханша, ефектно – добре подбрано по цвят красиво ще подчертае банския ви костюм и модерно – пареото се носи от най-известните почитателки на модата!

Плажната мода ни позволява да си играем с цветовете, кройките и стиловете. Обикновено избирате неутралните нюанси, защото се опасявате от ярките цветове? Плажът е точното място където можете да експериментирате с рокли в неонови цветове! Харесвате леко прозрачните материи, но не знаете как да ги стилизирате в ежедневие? Плетените на една кука плажни рокли са хит това лято и ще бъдат не само ефектен, но и практичен избор!

Прочетете също: Модерни рокли за лято 2023: топ 10 от модните дефилета >>>

Не на последно място са шапките. Шапката е не само стилен, но и практичен аксесоар, който предпазва от слънцето. Този сезон сламените шапки отстъпват място на ултрамодерните кофички и шалове. Спокойно можем да кажем, че шапката тип „кофичка“ е задължителна част от вашия летен гардероб. На мода са цветните и карираните модели, както и тези с видимо лого на известна марка.

От своя страна модерните за този сезон кърпи ни предоставят редица възможности – можете да ги връзвате както ви харесва. Пъстрите модели стоят чудесно с едноцветни бански, като ви придават стилен външен вид дори когато сте на плажа.

Разгледайте офертата на MODIVO и попълнете летния си гардероб с модерни дрехи и аксесоари за плажа!

тенденции и съвети
Insta News