MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Подаръци за жени – открийте идеалните празнични предложения

2 min.

Подаръци за жени – открийте идеалните празнични предложения

До коледните празници не остава много време и намирането на подаръци за близките може да бъде малко проблематично. Понякога ходенето по магазините отнема твърде много време. Тази година най-вероятно ежегодишният шопинг за подаръци в търговските центрове ще се превърне в онлайн разходка по интернет – и ето добрата новина за всички неуморни търсачи. Създадохме списък с предложения за подаръци за жени. По-долу можете да се запознаете с нашите идеи, които със сигурност ще предизвикат усмивки по лицата на всички любители на модата. Изненадайте близките си със стилни подаръци от MODIVO тази година. Всички продукти са достъпни на сайта на онлайн магазина MODIVO.bg.

Противно на очакванията, понякога не е лесно да се намери идеалният подарък за взискателна любителка на класиката и минималистичния дизайн. Прости форми, отлично качество на материалите и оригинални детайли. Събрахме всичко заедно и подготвихме „перфектния списък“. Ако търсите подарък за минималистка, вече сте попаднали на правилното място. Вижте нашите предложения по-долу.

modivo days 2024

Когато избирате подарък за минималистка си струва да обърнете внимание на приглушените цветове и монохромните комбинации. Най-добре е да избягвате пъстрите шарки и интензивните цветове. Перфектно предложение е класически вълнен пуловер, кожена дамска чанта – за предпочитане в един нюанс без излишни декоративни орнаменти (верижки, капси и нашивки) или сако – това с мъжка кройка и по-широки рамене. Ако сте мислили за бижута – струва си да изберете по-малки, деликатни часовници или минималистични верижки с малка висулка. Добра идея за хладните вечери е топлото пончо или кожени ръкавици – зимният must have.

352353

Бяла риза Calvin Klein Широки панталони Tommy Hilfiger

354355

Боти Furla Чанта Karl Lagerfeld

356357

Пуловер в екрю Luisa Spagnoli Прави дънки Pepe Jeans

358359

Кожен колан LIU JO Кожени ръкавици LIU JO

360361

Черно сако LaMarque Сиво пончо Max Mara Leisure

362363

Козметична чантичка Polo Ralph Lauren Портфейл Furla

364365

Поло Calvin Klein Жилетка Michael Kors

Търсенето на подарък за любителките на необичайните стилизации, лъскавите бижута и ярките цветове може да завърши с главоболие. Въпреки че се предлагат множество продукти, намирането на подарък за максималистка може да бъде голямо предизвикателство. Гарантираме Ви, че нашите предложения ще задоволят и най-взискателните привърженички на неочевидните решения.

Максималистките признават едно правило – колкото повече, толкова по-добре! Заложете на пъстроцветните пуловери, лъскавите аксесоари и големите бижута! Ако искате да изберете часовник – нека да е по-голям с блестящи елементи. Кожена чанта? Разбира се, но от змийска кожа и със златист синджир! Максималистките обожават, когато всичко е богато украсено. Животинските мотиви са чудесни под всякаква форма. А хитът на сезона е лачената bucket hat.

366

367368

Сако Silvian Heach Яке Silvian Heach

369370

Bucket hat Karl Lagerfeld Портфейл LIU JO

371372

Палто Persona by Marina Рокля Calvin Klein

373374

Чанта Versace Jeans Couture Каубойски ботуши Red Valentino

375376

Поло Versace Jeans Couture Пухено яке Calvin Klein

377378

Слънчеви очила Michael Kors Часовник Guess

Тъй като все още поддържаме социална дистанция, кой би могъл да откаже подарък, на който да се наслаждава у дома? Перфектно изработен анцуг в пастелен цвят, удобен пуловер от кашмир или може би цветна пижама?

Предложенията за любителките на удобните решения наистина не са малко. Нека си признаем – всяка от нас си мечтае за удобен памучен анцуг, идеален за работа в home office. Той ще бъде идеалното решение и за мързеливите уикенди с книга в ръка. Освен това можем да Ви предложим златист часовник в спортен стил, практична чантичка за кръст или бомбър яке на Lacoste (нашият фаворит!). И разбира се пантофи – няма по-удобни от тези на марката Emu Australia.

379

380381

Суитшърт Polo Ralph Lauren Суитшърт Calvin Klein

382383

Часовник Casio Bucket hat Calvin Klein

384385

386387

Чантичка за кръст Calvin Klein Чантичка за кръст Kendall & Kylie

388389

Пухено яке Marc O’Polo Бомбър яке Lacoste

390391

Халат DKNY Пижама DKNY

392393

Пантофи Emu Australia Пантофи Emu Australia

Всички продукти можете да намерите онлайн в MODIVO.bg.

тенденции и съвети
Insta News