MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Преглед на зимните мъжки палта

1 min.

Перфектното мъжко палто съчетава няколко основни елемента: преди всичко трябва да е практично, удобно, но и стилно. Тъй като е елемент, който се използва малко по-често, отколкото вратовръзката или папионката, палтото трябва да е в тон с другите дрехи във Вашия гардероб. Струва си да изберете прав модел – той ще отива на повечето Ви ежедневни стилизации в комбинация с пуловер, риза или оувърсайз суитшърт с качулка.

Тренчът е икона на класическия стил, който е бил използван първоначално като военна връхна дреха на фронта. Носили са го офицерите и холивудските звезди. Достатъчно е да си припомним известната стилизация на Хъмфри Богарт от филма Казабланка (1942г.). Малко са моделите дрехи, които могат да се похвалят с такова изключително минало. Тренчът чудесно се съчетава с вълнено поло и кожени оксфордки, създавайки винаги актуална ежедневна визия.

modivo days 2024

433434

BUGATTI

Този модел е идеален за по-тъмен стайлинг, тъй като придава лекота и разнообразява цялостния look. Този цвят изглежда страхотно в комбинация с всички тонове на сивото. Не забравяйте обаче, че не трябва да прекалявате с комбинацията на различни форми и текстури в стайлинга си. Бежовите цветове стоят най-добре със семпли и минималистични дрехи.

435436

BALDESSARINI/ TOMMY HILFIGER

Палто под формата на удължен пуловер? Определено сме за! Моделите на марката Rage Age са чудесна алтернатива за всички мъже, които търсят по-различни връхни дрехи от обикновеното пухено яке, като в същото време не се чувстват комфортно с класическо палто. Благодарение на сребристите детайли като ципа и страничните джобове, цялостния външен вид придобива рокендролен характер. Качулката също е много функционален елемент, който е незаменим през есента и зимата.

437438

RAGE AGE/ RAGE AGE

Карето се завръща отново! Десенът, лансиран официално през този сезон от най-големите модни къщи като Gucci и Givenchy, е едно от най-горещите предложения за тази зима. Не трябва да се опасявате от съчетаването на различни десени – този сезон можете да комбинирате различните по вид карета, без да се притеснявате, че ще прекалите. Едно чудесно предложение за индивидуалистите, които обичат модните експерименти.

439440

TOMMY HILFIGER/ BALDESSARINI

Това е модел, който със сигурност не е необходимо да Ви го представям. Класика във винаги актуален вариант. Чудесно се съчетава не само с цветните елементи от гардероба, но и изглежда страхотно в черен total look. Без съмнение черното е един от цветовете на сезона.

441442

KARL LAGERFELD/ TOMMY HILFIGER
тенденции и съвети
Insta News