НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Стилизации за новогодишно парти 2023 – как да се облечете тази година?

4 min.

Ежедневни тоалети за новогодишната нощ или рокля с пайети в стил като от „Великият Гетсби“? Независимо дали прекарвате тази специална вечер на новогодишен бал или на парти с приятели, добре е да изглеждате добре – сега е идеалният момент да оставите настрана анцуга и да се появите с лъщяща рокля или стилен костюм. Ако не знаете какво да облечете за новогодишната нощ тази година, следвайте нашите съвети! В списъка ще намерите предложения за жени и мъже.

Рокля с пайети, аутфит с панталон или жакардов блейзър? Това са само някои от опциите, на които си заслужава да обърнете внимание при избора на новогодишния тоалет.

Още не знаете как ще се облечете за новогодишната нощ? Заложете на изпробван вариант, т.е. коктейлна рокля. Роклята е чудесен избор за повечето официални поводи, особено ако празнувате в ресторант, на бал, но и за парти у дома. Проверете кои модели са на мода тази година и намерете идеалната рокля за себе си в MODIVO!

Рокля за Нова Година с пайети – блестете като истинска звезда

Няма по-подходящ повод от новогодишната нощ, за да заблестите от глава до пети. Ние избираме незаменимите рокли с пайети. Имате за избор няколко варианта: рокля с тънки презрамки, мини рокля в стил glamour или блестяща рокля с широки ръкави. Играта с пропорциите е на мода, така че ако изберете рокля без деколте нека тя да бъде с мини дължина, за да покажете краката си. С блестящите рокли сведете аксесоарите и бижутата до минимум – пайетите не търпят конкуренция дори с грима.

Модерна рокля за новогодишно парти – заложете на ефектни перфорации и цепки

Роклите с цепки – било то на гърба или деколтето – са силен тренд за сезон есен-зима 2023/2024, лансиран от модни къщи като Versace, Fendi и Armani. Ако търсите секси и същевременно елегантна рокля за посрещане на Новата Година, изберете дантелена дълга рокля с перфорации. Друг модерен вариант е прозрачната рокля съгласно тенденцията sheer trend.

Черна рокля за Нова Година – винаги актуалният избор за парти

Кой е най-подходящият цвят рокля за новогодишната нощ? Класическата малка черна рокля винаги е правилният избор, но този сезон я носим в леко обновен вариант. Дизайнерите предлагат черни рокли с лъщящи елементи и рокли с кройка тип сако – именно те ще бъдат перфектният избор за новогодишната нощ тази година.

Жена с черна мини рокля тип сако със сребристи орнаменти и черни затворени обувки с платформа
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Този тип облекло изглежда чудесно в комбинация със сандали на ток и богато украсени сребърни обеци. А прическата? Пуснете косата си или си направете ниско кок, за да бъдете в крак с тенденцията cleen girl look.

Когато търсите перфектното облекло за новогодишната нощ, е важно да вземете предвид мястото и характера на партито. Ще изберете различна визия за небрежно домашно парти и различна за диво парти в бар и друга за елегантен бал. Вижте нашите предложения, за да изберете подходящия стил за новогодишното ви парти.

Мини рокля с пайети в главната роля

Новогодишното парти в бар или дискотека е идеалният повод за екстремни модни експерименти. Ако се готвите за токова парти, изберете ефектна рокля в стила на Камила Коелю. Лъскавите пайети са един от водещите трендове за сезон есен-зима 2023/24.

Металически блясък за Нова Година

Ако пайетите не ви допадат или пък просто искате малко блясък, но под друга форма – изберете металическа рокля. Златото, среброто и други лъщящи цветове са един от хитовете на есенно-зимния сезон 2023/2024 г. За да избегнете нежелания ефект на „прекомерното лъщене“, изберете модели в хладен нюанс – те са много по-нежни. Не забравяйте да добавите и подходящи аксесоари – допълнете металическата си визия с черни сандали на ток и дълги обеци с ефектни камъни.

Елегантното новогодишно парти е идеалната възможност да се представите по малко по-различен начин, отколкото всеки ден. Такова събитие изисква официално облекло, а нищо не подчертава толкова добре празничния характер на новогодишната нощ от вечерната рокля. Пайети, пера, ресни, кристали и блестящи аксесоари – в този случай колкото повече, толкова по-добре!

Златиста рокля за Нова Година

Ако отивате на грандиозно новогодишно парти, сменете класическия си черен тоалет със златиста рокля, за да постигнете желания страхотен ефект. Тази визия не се нуждае от много аксесоари – нежните обеци, пръстените и сандалите на ток са напълно достатъчни.

Новогодишно парти в стил glamour

Очаква ви елегантна новогодишна нощ в стил като от “Великият Гетсби”? Такъв бал е специален повод, за който можете да облечете дълга рокля с пера или блестящ тоалет с ресни. На партито на Гетсби тоалетът ви трябва да блести и лъщи. Аксесоарите, с които можете да допълните визията си са: лъщящи диадеми, елегантни маски за очи или перлени огърлици.

Стайлингът за новогодишната нощ у дома трябва да е перфектният баланс между елегантността и комфорта. Затова избирайте лъщящи стилизации, които не само изглеждат добре, но са и удобни. Можете да разнообразите класическите си елегантни дрехи с модни аксесоари, като например ефектни бижута или лъскави чанти.

Стилизация за Нова Година с панталони

Не е задължително новогодишното парти у дома да е без празнично настроение. Идеални са лъщящите, но по-свободни кройки на рокли или панталони. Любимата ни визия за новогодишно парти у дома е: панталон с пайети и подходящо боди.

Новогодишен look с характер

Корсетените рокли и топове са горещ тренд за сезон есен-зима 2023/2024, които препращат към модата от началото на века. Ако сте почитателки на Y2K стила, можете да създадете новогодишната си стилизация с корсет, който се съчетава перфектно с широки панталони. Допълнителен блясък можете да си придадете с чокър с кристали.

Какъв стайлинг за новогодишната нощ трябва да избере един мъж? Всичко зависи от това как планирате да прекарате тази специална вечер. Специално за вас приготвихме две предложения от мъжки стилизации, които са идеални за елегантно парти или вечерно излизане с приятели. Вижте ги по-долу!

Костюм за Нова Година – да или не?

Когато става въпрос за мъжки стайлинг за новогодишната нощ, един от най-класическите и същевременно елегантни варианти е костюмът. Най-модерните костюми за този сезон са с вталена кройка и сако от кадифе или жакард, което леко подчертава силуета. Не забравяйте да го съчетаете с бяла риза с маншети с копчета и стилна папионка.

Нова Година у дома – какво да облечете?

Чудите се какво да облечете за новогодишната нощ у дома? Най-добрият избор за не толкова задължаващо парти е мъжка стилизация в smart casual стил. Можете да комбинирате карирано сако със сиви чино панталони и гладка тениска или риза. Какъв цвят риза е най-подходящ за посрещане на Новата Година? Мъжете обикновено залагат на класиката, т.е. на черното или бялото, но можете да експериментирате и с пъстри материи.

Тази статия също може да ви хареса >>> Златисти чанти, сребристи обувки, обеци с цирконии – вижте какви лъщящи аксесоари имат в гардеробите си трендсетърките

Не забравяйте, че можете да използвате новогодишните си тоалети и за други случаи. Класическите дрехи са инвестиция в гардероба ви, която със сигурност ще се изплати, особено ако обичате партитата!

Главна снимка: Edward Berthelot / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News