НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Тип красота лято: кои са нейните характеристики?

1 min.

Типът красота лятото е един от най-разнообразните от основните типове красота. За разлика от зимната красота, лятото се характеризира с голяма свобода при избора на цветове. Цветът на косата Ви може да е руса или светлокестенява. Разгледайте нашия подробен анализ на летния тип красота и се погрижете гардеробът Ви допълва най-добрите Ви качества!

Типът красота лято се характеризира преди всичко с хладни тонове на кожата. Тя може да се раздели на три подтипа: хладно, светло и по-бледо лято. А Вие, кой тип сте?

SS 24

Жените “лято” могат да бъдат руси или светлокестеняви. Общата характеристика на този тип красота е хладният оттенък на тена, който прави кожата да изглежда особено деликатна и нежна. Косата е по-скоро с платинен оттенък, отколкото със златист.

За да Ви стане още по-ясно относно характеристиките на тизи типа красота, можем да го поделим на три основни подтипа:

  1. Тип красота хладно лято; най-тъмна коса от всичките групи – на-често пепеляво-кестенява и хладен оттенък на кожата и очите,

  1. Тип красоте светло лято; коса от много светло русо до пепелно кестеняво, светли очи – сини или сиви и порцеланова кожа,

  1. Тип красота по-бледо лято; светлокестенява коса, зелени или сиви очи, понякога кафяви. Тен на кожата – натурално бежово.

Този тип красота има и Кейт Мидълтън. Тайната на винаги безупречните и перфектни тоалети на херцогинята на Кеймбридж се крие в правилния избор на цветове за нейния тип красота. Стилистите се грижат съпругата на Уилям да носи рокли и палта в хладни, пудрени тонове.

Еди от най-често избираните цветове за дамите с тип красота хладно лято е синият цвят. Най-добре морски или светлосин.

Подходящи цветове за този тип красота с също пудровото розово и светлолилавото, най-вече лавандуловият цвят.

700

Коктейлна рокля Luisa Spagnoli / Плетена рокля Guess

За дамите, които обичат приглушените, хладни цветове, имам чудесни новини. Тъмно сивото е идеалният цвят за типът красота хладно лято. Подчертава хладните тонове на кожата и косата.

701

Плетена рокля Guess / Плетена рокля Trussardi

Най-деликатният от всички летни подтипове, който „обича“ най-много бледите и пастелните цветове. Хората със светла кожа трябва да избягват черния цвят, който може да не бъде подходящ за нежните черти на блондинките. Най-желаните цветове са всички видове пудрени нюанси и светлосиньото.

Този тип красота се характеризира с ниска степен на изразителност: косата, очите и тенът се сливат. Няма контраст между ирисите на очите и косата. Този тип жени използват приглушените цветове като сивото и бялото, за да подчертаят красотата си.

След като вече прочетохте тази статия Ви остава само да се снабдите с подходящо облекло. Посетете сайта на modivo.bg и избирайте до воля сред гамите от цветове – подберете си дрехи, които най-правилно ще подчертаят красотата Ви!

тенденции и съвети
Insta News