Само с новото приложение! Отстъпка от -10 лв. за избрани модели с кода ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Червени обувки на ток – с какво си отиват? Как да ги стилизирате?

4 min.

Червеното – най-женственият и същевременно привличащ погледите цвят – е нежното оръжие, което всяка жена трябва да има в арсенала си. А накъде без червени обувки на ток? Прочетете по-долу как да ги изберете и с какво да ги съчетаете за истински неотразима визия.

Червените стилето са вечна класика, която никога не излиза от мода! Подходящи са за много поводи, като създават точка над „и“ в цялостния стайлинг. Как да ги носите, за да изглеждате не само стилно, но и да се чувствате уверени?

Отговорът на този въпрос е еднозначен. Определено си струва да притежавате червени обувки на ток, и то не един чифт, тъй като червените дамски обувки с ток могат да са с различен дизайн, а и големината на тока може да се подбира според събитието и търсения ефект.

Ето няколко причини, заради които такива обувки са ви необходими.

Придават увереност и сексапил

Правилно стилизирани, червените токчета придават строг стил и оставят в околните впечатлението за увереност в собствените качества на притежателката им. Червеният цвят като никой друг придава особена женственост и сексапил, каквито не можете да постигнете с друг цвят.

Различни стилове на стилизация

В зависимост от настроението, обстановката и впечатлението, което искате да предизвикате, червените токчета могат да се съчетаят с най-различни видове дамско облекло и винаги да изглеждате вдъхновяващо. Независимо дали целите да изглеждате просто стилно или по-атрактивно, по-предизвикателно и дори бунтарски, подхождащият тоалет с червени дамски обувки на ток ще ви помогне да изглеждате по най-желания начин.

Внасят разнообразие и привличат вниманието

Червеният цвят е класика, но същевременно и ярък контраст на сивото ежедневие, особено през есента и зимата, когато повечето хора са облечени в тъмни тонове. В такива моменти червените токчета с подбраните към тях дрехи ще ви отличат от тълпата.

Оставят трайно впечатление

Искате не само да грабнете първите погледи, но и да ви запомнят? Изисканият стайлинг с червени обувки на ток ще ви помогне да се справите с това предизвикателство.

Можете да харесате >>> Business casual или smart casual – всичко, което трябва да знаете за тези стилове

Ако ви е трудно да изберете сред голямото разнообразие от червени дамски обувки на ток своите червени обувки на ток, следните съвети ще са ви от полза.

  1. Когато избирате чифт червени обувки с ток, помислете дали те могат да се съчетаят с някои от дамските костюми или роклите, които имате налични в гардероба си. Съчетайте ги мислено по форма, цвят, модел и прочие. На вас са ви необходими обувки, които ще допълват гардероба ви, вместо такива, които да се конкурират с него. Тогава ще ви се наложи да купувате подходящи дрехи допълнително.
  2. Много дами правят грешката да си закупят такива обувки, защото им харесва цвета, но в последствие ги оставят неизползвани дълго време в гардероба си, просто защото не са планирали предварително с какво биха могли да ги съчетават.
  3. И все пак не е задължително да съчетавате червените токчета единствено с червено дамско облекло. Те ви позволяват да внесете интересен щрих и свежест на общия вид, ако ги съчетаете например с кафява дълга рокля.
  4. Не се страхувайте от нюансите на червеното. Ако например в гардероба ви виси червено дамско сако, което много харесвате да носите, бихте могли да заложите на по-светли червени обувки, както и кокетна дамска чанта в цвета на обувките. Те ще създадат желания довършителен акцент към цялостното облекло.
  5. Ако са ви необходими червени обувки на ток, които да носите на официални събития или работна обстановка, заложете на изчистения дизайн и стандартния червен цвят. Такива токчета по-лесно се съчетават с по-консервативното офис облекло, състоящо се обикновено от едноцветна миди пола и дамска риза.

Обувките на висок ток идеално подхождат на тесни панталони или тесни поли. Те създават илюзията за удължаване на крака и придават по-голяма стройност на фигурата.

Високите токчета могат да внесат разнообразие дори и в ежедневното облекло, ако ги съчетаете например с тесни дънки и тениска. Ако това е ефектът, който търсите, можете без колебание да изберете високи червени обувки на ток за подходящия тоалет.

Високите токчета най-добре подхождат на високи дами със стройна фигура. Ако ръстът ви е нисък, не залагайте на обувки, чийто ток е по-висок от 10 см. Те няма да имат желания визуален ефект и кракът ви няма да изглежда строен в тях. В такъв случай по-добре изберете обувки със средна дължина на тока.

Обувките с нисък или среден ток са по-гъвкави за стилизирани и са удобни. Те са подходящ вариант за ежедневието, за разходки вечер, както и за носене в офиса. Ако искате да запазите стила, който придават високите червени обувки на ток, но да заложите на по-нисък вариант, изберете ниски дамски обувки с тънък ток.

Възможностите за съчетание на червените токчета са многобройни. Бъдете смела и експериментирайте, докато получите желаната визия. И все пак тук ще ви предоставим няколко варианта на съчетание, които да ви дадат вдъхновение.

Червена рокля с червени обувки на ток

Класическо съчетание, което донякъде „укротява“ енергията на червения цвят, но същевременно ви позволява да блеснете в необикновен стил.

Ако желаете строг стил, съчетайте вашата червена ежедневна рокля с еднакви по цвят червени обувки на ток и аксесоари в съответния цвят. Ако можете да си позволите известни „волности“, заложете на различните нюанси, за да създадете интрига във външността си.

Черна рокля с червени обувки на ток

Изключително модно съчетание, създаващо красива женствена визия. Към вашата черна вечерна рокля създайте допълнителен контраст с червена мини дамска чанта, за да допълните стила и със сигурност ще привлечете погледите.

Бял тоалет с червени обувки на ток

В това съчетание залагате на контраста и печелите битката! Ако имате стилен бял дамски панталон и бяло сако, които се чудите как да съчетаете, заложете на червеното и няма да сбъркате. Сложете червена риза и червени обувки на ток в същия цвят и ще бъдете неотразима.

Искате да изглеждате по-агресивно и бунтарски? В такъв случай тази стилизация е за вас. Независимо дали ще съчетаете високите червени обувки на ток с леопардова лятна рокля или дамски клин с леопардова шарка, ще успеете да съчетаете елегантност и бунт във външността си.

Дрехи в други цветове с червени обувки на ток

Не е задължително непременно да обличате червени, бели или черни дрехи, за да носите вашите червени обувки на ток. Те идеално се съчетават и с всякакви пастелни цветове, нюансите на синьото и кафявото. Ето защо спокойно можете да ги носите със светли дънки и съчетана по цвят блуза. Тук възможностите за стилизация са безкрайни.

Червените токчета са универсални обувки, които ще придадат на ежедневието или на специалните поводи, които посещавате, уникален стил, от който не бива да се лишавате. С малко умение, малко въображение и креативност ще успеете да създадете желаната визия, която червените токчета още повече ще обогатят.

Главна снимка: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News