Търсене...

New York streetstyle alert: Ирина Шейк с рокля на марката Rage Age!

1 min.

Ако топмоделът Ирина Шейк облече нещо, след малко жените по цял свят искат да го имат в гардероба си. Този път модната икона, разхождайки се по улиците на Ню Йорк, бе облякла черна рокля на марката… Rage Age. Кой модел е избрала и как го е стилизирала? Вижте по-долу!

festival

Ирина Шейк е топмодел, който от години изгражда ежедневния си стил, като съчетава нишови марки с такива, създадени от водещи дизайнери, които, между другото, често са нейни приятели. Нейните стилизации се основават на семпли, женствени кройки, които тя подсилва с необичайни комбинации или необичайни аксесоари. Този път папараците я уловиха по улиците на Ню Йорк, облечена в рокля на марката Rage Age.

Ирина е избрала семпла, черна рокля тип “прегърни ме” на марка Rage Age, чиито продукти се предлагат единствено в MODIVO. За да разчупи женствения си стил, тя е обула бели чорапи и тежки кожени боти тип челси. Това е една семпла, винаги актуална визия, която е идеална и за всеки ден.

Роклята на марка Rage Age, която е избрала Ирина Шейк можете да намерите тук.

Ако искате да пресъздадете изцяло визията на Ирина, ще откриете много подобни тежки боти с гумени върхове в асортимента на следните марки:

Не забравяйте и за белите чорапи, които трябва да се подават от обувките:

Както и за тъмните слънчеви очила, които звездите на практика не свалят:

Прочетете също >>> Марка за максималисти и трендсетъри! Вижте кампанията на Rage Age за сезон пролет-лято 2022 с участието на Ирина Шейк и Джон Картаярен

тенденции и съвети
Insta News