НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

В най-новата кампания SS20 MODIVO пътят се превръща в цел

В тази статия:

Вдъхновение за създаването на кампанията MODIVO #ModernWestern бе мотивът American Dream, разбиран като липса на ограничения и свободен избор. Колекцията пролет/лято 2020 отразява най-новите тенденции и позволява безкраен брой експерименти и игра с модата. Много злато, ярки цветове и привличащи вниманието кройки, които са перфектни стилизации за летни срещи в градината, нощни плажни партита и всякакви пътешествия и вечери в плажните барове. Можете да освободите въображението си и да отразите климата на американския Див Запад в свой собствен вариант.

SS 24

Най-новата колекция на MODIVO черпи вдъхновение от безкрайните американски пътища. Мотивът American Dream тълкуван като огромни възможности и път към щастието. Неограничено пространство и възможност за пътуване там, където поискате. Кампанията пролет и лято 2020 лансира индивидуалността и силата на жената. Тя не търси любовта. Търси приключения. Тя е тайнствена и не издава своята история, нито своите намерения. Облеклото е носител на нейната индивидуалност – рокля с пайети в пустинята? Това е ефект от спонтанните решения и случайните срещи. Запознава се с мъж, който по съвременен начин интерпретира тенденциите от предходната епоха. В него дреме романтизма на 90-те години, но и небрежността и чувството за свобода на Джеймс Дийн. Важно е богатството от впечатления и опитът на American Dream в стила.

Снимките за кампанията #ModernWestern са направени в слънчева Калифорния, в култовия Палм Спрингс, фестивалния Коачела, метрополния Лос Анджелис и разбира се пътят, който сам по себе си е мечтаната дестинация. Невероятното осветление позволи да се отдаде климата на някогашния Див Запад. В кадрите са запечатани пастелните залези, пустинната цветова палитра, тропическата растителност, култа към свободата и непокорния подход към живота.

Сред марките от широкото портфолио, представено в кампанията, проведена в Калифорния на открито, бяха, наред с други: Pinko, Versace Jeans Couture, Michael Kors, Liu Jo, Twinset, Elisabetta Franchi и Calvin Klein. В колекциите пролет/лято 2020 MODIVO ще съдържат повече от 30 хиляди нови продукти само в категория “облекло”, но почти още толкова в свързаните категории “обувки” и “аксесоари”. Това е една от най-богатите, достъпни оферти на пазара за premium мода.

Модел: Хана Касиди / Модел: Джеймс Уирик / Фризура: Shlomi Hillel Грим: Ага Якубовски / Стилист: Матеуш Колтунович / Продукция: ILMATIC / Фотограф: Гошя Турчинска

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News