НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Дамски шапки с периферия за лято 2021 – придайте шик на летните си визии

Лято без шапка? Никога! Дамската плажна шапка е задължителна, ако прекарвате почивката си на слънчево място. Тя не само ще ви придаде летен външен вид, но и ще ви предпази от вредните слънчеви лъчи. За ежедневно носене през лятото можете да изберете и модерната рибарска шапка – тип „кофичка“. Изборът е ваш!

Добре подбраната дамска шапка с периферия може да придаде шик и непринуденост на външния ви вид повече от всеки друг аксесоар. Сламената шапка ще изглежда страхотно с небрежна бяла бохо рокля. Шапката тип „кофичка“, една от най-модерните шапки през последните няколко месеца, е чудесно допълнение към всяка ежедневна или спортна визия – можете да я носите с дебел суитшърт, дънки mom jeans и маратонки в стил ugly shoes.

SS 24

Шапката с периферия е задължителен аксесоар в гардеробите на сестрите Кардашиян. Кои модели избират известните сестри?

Кендъл Дженър обича всичко каубойско. Каубойските ботуши са едни от любимите ѝ обувки, тя често носи панталони с кръпки, а пискюлите са един от любимите ѝ акценти в облеклото. Затова не е изненадващо, че когато Кендъл избира шапка за лятото, изборът ѝ пада върху модел в каубойски стил. Малката и извита периферия е чудесна за топлите дни.

От Дивия запад се пренасяме във Виетнам, защото шапката с дълбока и рязко наклонена надолу периферия напомня за Азия. Това със сигурност е една от най-подходящите кройки за екзотично пътуване – тя ще ви предпази добре от слънцето и ще ви осигури максимална защита от прегряване.

Почитателите на големите шапки и огромните капели със сигурност ще се радват да научат, че един от най-модерните избори за лятото ще бъде шапката La Bomba: модел с монументална периферия. Това е дизайн на известната френска модна къща Jacquemus, който през 2018 г. завладя гардеробите на знаменитостите и е доста популярен и днес. Основното му качество е защитата от ултравиолетовите лъчи не само на лицето и главата, но и на цялото тяло. Това е едно предложение за смели и уверени жени!

През лятото най-популярни са моделите, изработени от ракита, юта, слама или други подобни материали. Тези шапки предпазват от слънцето, като в същото време са въздухопропускливи. Вечната класика, която най-често избират жените по цял свят, както и известната майка на сестрите Кардашиян – Крис Дженър – т.е. сламена шапка с черна, бежова или цветна лента точно над периферията.

723

Капела Twinset / Guess / Patrizia Pepe

Бумът за шапки в рибарски стил е все още в разгара си. Днес носим шапките bucket hat не само за плажа. Тази шака е чудесна към визии в уличен стил със суитшърт, широки панталони и chunky sneakers. Едни от най-популярните модели са тези в бяло и черно, но все по-популярни стават също цветните модели и тези боядисани с техниката tie dye.

724

Bucket hat CalvinKlein / Vans / CalvinKlein

Вижте също: Любимите плажни рокли на фашънистките >>>

Модерната шапка може да направи чудеса, така че имайте такава в куфара си за почивка – и не само! Лятото е време за небрежни аксесоари и малко екстравагантност, така че носете шапки с периферия или шапки тип „кофичка“, дори когато сте в града. Интернет магазин MODIVO ще ви помогне да изберете подходящата шапка за себе си.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News