НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Златисти чанти, сребристи обувки, обеци с цирконии – вижте какви лъщящи аксесоари имат в гардеробите си трендсетърките

3 min.

Златото и среброто са една от тенденциите, които не можем да пренебрегнем този сезон. Блестящи рокли и лъскави аксесоари се появиха на модните дефилета на Prada, Versace и Dolce&Gabbana, а трендсетърките полудяха по тях. Вижте какви блестящи аксесоари трябва да имате в гардероба си, за да подчертаете по лесен начин всяка визия!

Водещите трендсетърки доказват, че блестящите аксесоари могат да се носят през цялата година. В гардеробите им преобладават лъщящи чанти на Prada, сребристи обувки на ток и каубойски ботуши на Isabel Marant, както и украсени със скъпоценни камъни диадеми.

Бляскавият аксесоар номер едно в гардеробите на трендсетъките е златистата чанта. Този блестящ аксесоар ще ви позволи да се откроите от тълпата и ще придаде специален блясък на всеки тоалет. Нямате идея какво да облечете към нещо лъщящо? Разгледайте нашите предложения!

На какво подхожда златистата чанта?

Ако вече имате златиста чанта в гардероба си и се чудите с какво да я носите, сега е идеалното време да я извадите от гардероба си. Планирате бляскава визия за новогодишната нощ или за елегантен бал? С лъщящ модел, обсипан с кристали, ще бъдете хит. Същата златна чанта ще изглежда също толкова добре като допълнение към парти визия с панталон или дори към ежедневна визия с дънки – вижте само стилизацията на Кейт Киджо. Този тоалет е и чудесен пример за това, как да съчетавате заедно златни и сребърни аксесоари.

Златиста чанта за сватба – какъв модел да изберете?

С какво още би си подхождала златистата чанта? Този модел ще си подхожда идеално с ефирна флорална рокля или минималистична слип рокля в бежово или розово. Какви обувки да изберете към златна чанта? Най-простият дует: златиста чанта и обувки на токчета в същия цвят.

Прочетете също: Каква дамска чанта да изберете за сватба? Проверете най-модерните предложения за този сезон! >>>

Трендсетърките полудяха по сребърните обувки с кристали, лансирани от Амина Муади, а по всичко личи, че тенденцията за металическите обувки ще се запази – само вижте колекциите на Loewe и Prada за пролет-лято 2023 г. С какво да ги носите? Вижте по-долу!

С какво да носите сребристи обувки на ток?

Прие се, че сребристи обувки на ток слагаме само за специални поводи, но водещите инфлуенсърки ни доказват, че можем да ги носим и към по-неофициални стилизации. Те чудесно изглеждат в total look визии с лъщящи панталони или брокатена пола, но не само! Сребристите обувки на ток стоят перфектно с черна рокля.

Каква рокля отива на сребристи обувки?

Черният тоалет е очевиден избор към сребристите обувки. Но какво да кажем за другите цветове? Лъщящи обувки – било то сандали на ток или балеринки – можете да носите на практика с всякаква рокля! Ако сте почитателка на максимализма, съчетайте ги с тоалет с пайети. Предпочитате романтична визия с малко блясък? Изберете розова слип рокля с дантела. Ако не сте сигурни каква чанта подхожда на сребристи обувки, вдъхновете се от визията на Линдзи Уотс и изберете лъскав модел в същия цвят.

Диадемите с перли или камъни са един от тези аксесоари, които веднага се забелязват. Инфлуенсърките избират често богато украсени модели и ги съчетават с черни рокли, транспарентни блузи и елегантни ризи. Оригиналната диадема е чудесно допълнение за всеки тоалет, особено за специален повод като сватба или Бъдни вечер.

Завръщането на модата от 2000 г., а оттам и на стила Y2K, върна на мода обеците с цирконий. Ако следите внимателно тенденциите в Instagram, несъмнено сте ги забелязали във визиите на много инфлуенсърки. Все още събирате смелост да добавите малко блясък в гардероба си? Лъщящите обеци ще са добро начало!

Лъщящите аксесоари могат да преобразят всеки тоалет. Понякога е достатъчен само лъскав колан, висящи обеци с цирконий или металически обувки. Търсите идеи, как да носите златни и сребърни аксесоари? Ето и предложенията на водещите трендсетърки.

Лъскава чанта за вечерна стилизация

Когато ви предстои вечерно излизане, винаги можете да изберете малко по-лъщящ стайлинг. Пайети, брокат и цирконий – всичко това може да подчертае вечерния ви външен вид. Несравнима в случая е сребристата чанта. Изберете си например бижутериен модел тип куфарче. Вижте предложенията на марка Aldo.

Сребристи обувки на ток за сватба – изберете блясъка в стил glamour

Начин да заблестите в стила на Лиони Хане? Рокля с пера, перлени бижута и сандали на ток с кристали. Стайлингът на немската трендсетърка е идеалното вдъхновение за сватбена визия със сребристи обувки на ток. Добрата новина е, че този тип обувки могат лесно да се съчетаят с повечето сватбени тоалети!

Стилизация със сребристи ботуши в главната роля

Ако все още се чудите дали сребърните обувки са модерни, позволете ми да разсея съмненията ви. Металическите обувки са ефектен акцент за всеки тоалет. От няколко сезона насам те се появяват в колекциите на най-големите модни дизайнери, включително Stuart Weitzman и Eva Minge. Модата на металния блясък, отчасти вдъхновена от съвременните технологии, също завладя улиците и гардеробите на трендсетърките, така че си струва да обърнете внимание на тази тенденция. Не забравяйте, че ако изберете лъскав акцент в ежедневния си стил, трябва да “смекчите” останалите елементи в облеклото си.

Главна снимка: Edward Berthelot via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News