MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Истински френски стил – вижте Instagram профила, който показва какво наистина носят парижанките

2 min.

Жените по цял свят се опитват да подражават на френския стил на обличане. За да го направят, те разглеждат модни списания, интернет сайтове, посветени на тази тема, но също така и много снимки в Instagram или Pinterest. Най-големите икони на френския шик, като Джейн Бъркин в миналото и Жана Дамас днес, споменават, че същността на парижкия стил се състои в непринудената изтънченост и в това да бъдеш облечен, а не преоблечен. Това означава, че точното копиране на визиите от Instagram невинаги води до желания ефект. С помощта на този профил обаче, можете да видите истинския френски стил, заснет анонимно по улиците на Париж. Ако все още не го познавате, непременно проверете това.

MSS

Истинският парижки street style вдъхновява много повече от баналните вече стилизации с къси жилетки и копринени поли, но и такива се срещат! Инспирирайте се от това, което ежедневно се помества на профила @parisiensinparis.

Днешно време когато имаме достъп до почти всичко, все повече търсим това, което е автентично и неподправено. Това се случва не само в областта на изкуството или културата, но и в модата. Все повече осъзнаваме факта, че това, което ни се представя в социалните медии по интернет, не винаги е точното отражение на реалността. Същото е и със стилизациите в Instagram. Представените в профилите на инфлуенсърите снимки се приготвят дори с часове, като много често са неподходящи за времето навън. Как да намерим вдъхновения, които вместо да подхранват нуждите ни да отидем на шопинг, да ни покажат истински идеи за създаване на интересни визии? Акаунти като @parisiensinparis ни показват истинската улична мода. Не е нужно да се обличаме и позираме с часове, за да създадем перфектната снимка.

В последно време акаунтът @parisiensinparis в Instagram става все по-популярен. Нищо чудно, всеки ден там се поместват поне няколко снимки на вдъхновяващи тоалети във френски стил. “Героите” почти винаги са анонимни и не знаят, че са снимани. Резултатът? Снимки на реалистични, непринудени, неангажиращи и ежедневни стилизации на парижките дами.

Искате да видите истинския френски стил? Вижте някои от многото вдъхновяващи визии, които се появиха в Instagram профила @parisiensinparis. Тенденции, които наистина се носят? Сини винтидж дънки, свободни тренчове в цвят кафе с мляко, светли маратонки и кецове, шалове и минималистични големи чанти за рамо.

Успехът на профила @parisiensinparis доведе до това, че любителите на уличната мода от другите модни столици възприеха тази идея за показване на истинския облик на градските улици. Много бързо се появиха Instagram профили представящи уличната мода от Амстердам или Лондон.

Снимка: Edward Berthelot / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News