MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Женственост и елегантност с марката Notes du Nord. Какво си заслужава да знаете за този скандинавски бранд?

2 min.

Notes du Nord е скандинавска марка, чийто дизайн е вдъхновен от миналото, настоящето, природата и силните жени. В ДНК-то на марката са залегнали женствеността и силата. Дизайнерката и основателка на марката създава елегантни и същевременно ежедневни дрехи за жени, които имат смелостта да бъдат различни. Научете повече за историята на марката и вижте най-новата ѝ колекция за пролет-лято 2022 г., която вече е налична в MODIVO!

MSS

Мотото на марката Notes du Nord е: „Вече сте изключителна – облечете се подобаващо”, което трябва да накара жените по цял свят да подчертаят своята оригиналност.

Марката Notes du Nord е основана през 2016 г. в Копенхаген от дизайнерката и творчески директор Сара Соде. Името на марката е свързано със скандинавската мода с женствени акценти, което напълно отразява духа на марката. Моделите на Сара са в стил арт деко, съчетан със скандинавска строгост, затова в колекцията на марката ще откриете както очарователни рокли с буфан ръкави и харбали, така и минималистични плетени варианти. Носейки дрехите на Notes du Nord, без съмнение ще се откроявате от тълпата, без да бъдете прекалено екстравагантни.

Fot. Пресматериали

Fot. Пресматериали

Fot. Пресматериали

Мисията на марка Notes du Nord е да предоставя на жените перфектно ушити дрехи, които да ги карат да се чувстват уверени и красиви както в ежедневие, така и при специални поводи. Всяка нова колекция включва внимателно обмислени дизайни с оригинални детайли, подчертаващи женския силует кройки, цветове и флорални щампи. Цветята, които дизайнерката обожава, са отличителен белег на марката. Ще ги откриете не само върху дрехите, но и в бутика в Копенхаген и други градове, в офиса на марката и на официалните ревюта на бранда.

Fot. Пресматериали

Скандинавските модни марки се фокусират предимно върху висококачествените дрехи и устойчивото производство. В Notes du Nord не е по-различно. Марката създава дрехи от благородни и екологични материи като вискоза ECOVERO™, ECONYL®, органична коприна или рециклиран полиестер. Марката също така декларира, че до 2023 г. 80% от колекциите ѝ ще бъдат произвеждани по устойчив начин.

Това, което отличава Notes du Nord от нейните конкуренти, е естетиката, основана на непреходната красота, която ще откриете в дребните детайли, женствените кройки и изисканите цветове. Въпреки това марката не забравя и за най-новите модни тенденции, които умело използва в своите колекции.

Fot. Пресматериали

За сезон пролет-лято 2022 марката предлага рокли в романтичен стил с буфан ръкави и нежни, флорални щампи. Има и дрехи от коприна и тоалети с пайети, идеални за летни тържества, както и ефирни, карирани рокли и класически елементи като: кожени панталони, плетени рокли и бели ризи с харбали. В най-новата колекция на бранда можете да видите също бански костюми, които перфектно подчертават фигурата, копринени кърпи и сламени капели.

Fot. Пресматериали

Fot. Пресматериали

Fot. Пресматериали

Notes du Nord е марка, която създава дрехи за силни жени, които искат да се чувстват удобно в дрехите си. В асортимента на маракта можете да немерите не само ефирни и елегантни рокли, но и удобни анцузи в най-модерните цветове за сезона.

Fot. Пресматериали

тенденции и съвети
Insta News