НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Историята на марка Gestuz, или скандинавски микс от сладострастност, елегантност и рокендрол

Gestuz е скандинавска марка за съвременни жени. Тя винаги създава неща, които се вписват безпроблемно в ежедневието на всяка жена, и внушават убеждението, че няма един-единствен начин да бъдеш жена или да се обличаш женствено. Брандът винаги се стреми да създава дизайни, които подчертават женската сила, а не я засенчват. Дрехи, които дават възможност за индивидуална интерпретация, която позволява на всяка жена да предаде какво означава силата за нея. Какво още си заслужава да знаете за тази скандинавска марка? Вижте по-долу.

SS 24

Марката Gestuz е създадена преди 14 години и оттогава непрекъснато разширява кръга на своите верни клиенти. Нищо чудно – тя съчетава високото качество на изработка с оригинален дизайн в духа на скандинавския стил.

Gestuz е основана през 2008 г. от Сане Сехестед, която иска да създаде марка, вдъхновена от собствения си гардероб и от енергията и усещането, които според нея модата трябва да дава на притежателя си. Марката черпи вдъхновение от задкулисния рокендролен живот, но с привкус на елегантност и сладострасност. Стилът се допълва от силни и новаторски щампи с малка селекция от ръчно изработени, привличащи вниманието елементи, с които не можете да останете незабелязани. Gestuz е цяла вселена. Марката създават не само продуктите, но и отношението, което стои зад тях.

Когато носите Gestuz, вие изразявате индивидуалност, игривост, суровост и сила. Gestuz е подходяща за всяко състояние на духа. Ако искате да бъдете скандални, секси, женствени или просто уникални в индивидуалното си усещане – тази марка е за вас. Мисията на този скандинавски бранд е да даде възможност на потребителите да открият собствения си стил. Това е възможно благодарение на оригиналния ѝ асортимент, който ви позволява да изразите определено настроение с дрехите си. Това е разнообразието в света на Gestuz, което е важно, защото целта на марката е да не се олицетворява само с една личност.

Какво на практика можем да намерим в асортимента на марка Gestuz и с какви характеристики да го опишем? Несъмнено това са:

  1. цветни дрехи с прости форми за запазване на баланса;

  1. вечните класики, като черни панталони за костюм, обикновени топове и бели ризи, които добре допълват цветния микс;

  1. дънкови дрехи под формата на панталони, рокли и ризи, които подчертават рокендролния стил на марката;

  1. щамповани дрехи, между които и анималистични принтове като тигрови райета и леопарови петна;

  1. дрехи, отговарящи на най-новите модни тенденции от модните дефилета.

По време на сезонните седмици на модата в големите градове в Европа, трендсетърките често използват дрехите на марка Gestuz за своите тоалети. Как създават с тях модерни визии? Вижте предложенията по-долу и се вдъхновете.

Streetstyleshooters via Getty Images

За никого не е тайна, че скандинавските марки обичат да смесват наситени цветове с приглушени, а трендсетърките от региона обичат да използват този трик за собствените си визии. Ето защо инфлуенсърката на снимката по-горе е облякла розов комплект от деним на марка Gestuz с черен, кожен шлифер в стил Матрицата.

Christian Vierig via Getty Images

Gestuz е марка, която създава дрехи за силни жени, но не забравя и за техния комфорт. Асортиментът включва не само кожени комплекти или сака с разширени рамене, но и топли и удобни пуловери, вдъхновени от най-новите модни тенденции. Моделиерът на горната снимка е с жилетка на марка Gestuz.

Streetstyleshooters via Getty Images

Дънковият плат е основна част от рокендролния стил, който несъмнено вдъхновява марката Gestuz още от самото ѝ създаване. На снимката по-горе инфлуенсърката е облякла корсет от деним на марката със свободни мъжки дънки и черни кожени боти. Рок шик в скандинавски вариант.

Streetstyleshooters via Getty Images

В асортимента на Gestuz ще откриете и много артикули, изработени от органична кожа, като панталона на снимката по-горе. Кожените облекла могат да се носят заедно или да се комбинират с контрастни материи, като плетен трикотаж или памук. Скандинавските трендсетърки обожават да използват този трик във визиите си.

Главна снимка: Streetstyleshooters via Getty Images

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News