MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Каква дамска чанта да изберете за сватба? Проверете най-модерните предложения за този сезон!

3 min.

Имате вече мечтаната рокля за сватба? Страхотно! Сега е време да помислите за аксесоарите. Забележителни бижута, удобни обувки на токчета и елегантна чанта – с тези елементи без проблем ще създадете уникална визия. Как да изберете подходящата чанта? Струва си да се погрижите израният модел не само да отива на облеклото ви, но и да се вписва в актуалните модни тенденции. Разгледайте нашия списък с най-модерни чанти и намерете идеалния модел за себе си!

Елегантни, официални чанти, минималистични чанти тип портмоне и бижутерийни кутийки – това са само някои от предложенията за модерни сватбени чанти.

modivo days 2024

Чантата за сватба трябва да е удобна за носене и да побира всичко най-необходимо – любимото ви червило, пудрата и телефона. Чудите се кои чанти ще са актуални през 2022 г.? Разгледайте стилизациите на водещите инфлуенсърки, които както обикновено предоставят вдъхновение за оригинални визии.

Златиста чанта за сватба – любимият модел на Лиони Хане

Fot. Daniele Venturelli/WireImage via Getty Images

Лиони Хане е известна с това, че особено харесва мини чанти и може да се похвали с голяма колекция на малки произведения на изкуството. За специални поводи тя избира богато украсени тоалети, които допълва с бижутерийни чанти тип портмоне. Последайте пример ѝ и подберете към роклята си за сватба елегантна чанта със синджирена дръжка или лъскава кутийка за в ръка. Златистата чанта се съчетава чудесно с бял костюм и лъщящи сандали на ток, както и с изключително модерната този сезон рокля от типа naked dress.

Цветна чанта за сватба – да или не?

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Чанта за сватба през 2022 г., с която ще се откроите от тълпата? Само в наситен цвят! Изберете стилизация в контрастен стил, в която цветната чанта ще подчертае характера на роклята ви, или по-сдържан аутфит с пастелна чанта, която ще разнообрази сватбения ви тоалет. Изберете един от най-модерните цветове за сезона: фуксия, кобалтово синьо, маслено жълто, оранжево или тревисто зелено.

Черна чанта за сватба в стила на Гита Банко

Fot. Streetstyleshooters via Getty Images

Сред предложенията за елегантни дамски чанти за сватба за 2022 е и черната чанта тип портмоне. Тя все още е една от най-популярните чанти за официални рокли. Нищо чудно! Тя подхожда както на тоалети в бутилково зелено, кобалт или сочно червено, така и на класическа черна рокля. Гореща тенденция за сезона е и мини чантата тип куфарче по модела на известната Le Chiquito на Jacquemus. Трябва ли чантата да бъде с цвета на обувките? Времената, в които чантите бяха с цвета на обувките, отдавна отминаха! Разгледайте стилизацията на Гита Банко. Тя е съчетала червената си рокля с черна чанта и бели обувки на висок ток. Резултатът? Елегантна и изключително модерна сватбена визия.

Бежови чанти за сватба – вечната класика

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Телесните цветове никога не излизат от мода, а освен това могат да се комбинират с почти всички други цветове, така че в нашия списък с модерни чанти за сватбата ще намерите и предложения в този цвят. Бежовата чанта е идеално предложение за минималистки и дами, които се отнасят към аксесоарите по практичен начин. Комбинирайте я с изключително модерната рокля в стил бельо и нежни бижута, за да създадете изключително женствена сватбена визия. На какъв модел чанта да се спрете този сезон? На мода са все още плик чантите на верижка, чантите тип портмоне украсени с камъни и меките чанти за в ръка от типа pouch bag.

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Съчетаването на чантата с роклята за сватба не е никак трудно! Опитайте се обаче да не съчетавате пастелни цветове като розово, синьо или лайм с черна чанта, тъй като това може да претовари визията. Съчетавайте тъмни рокли с ефектни чанти или минималистична клъч чанти в телесен цвят. Какво ще кажете за чантите за червени и зелени тоалети?

Чанта за червена рокля. Изберете модерен total look

Обичате да се отличавате? С червена рокля няма да останете незабелязана! Заложете на модерния този сезон монохроматичен тоалет и съчетайте червена рокля с червена чанта на верижка.

Чанта за зелена рокля – какъв цвят да изберете?

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Зелените рокли, особено светлозелените и тревистозелените изглеждат чудесно с контрастни аксесоари. Ако сте си избрали такава рокля за сватба, подберете към нея оранжева чанта и нежна бижутерия.

Тази статия също може да ви хареса >>> Най-красивите рокли за сватби за 2022 – вдъхновения от модните дефилета

Главна снимка: Edward Berthelot via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News