НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Каква риза подхожда на черен костюм? Не само бялата!

2 min.

Противно на очакванията ви може би, с черен костюм можете да носите не само бяла риза, въпреки че това е най-често срещаният вариант. Ако искате да създадете оригинален и модерен външен вид, осмелете се да си поиграете с цветовете. Опитайте да сложите модел с шарка или изберете риза в приглушен сив цвят. Има толкова много възможности! Вижте с коя риза ще изглеждате най-добре!

Черният костюм е класика в мъжкото облекло и квинтесенция на елегантността. Можете да го носите на семейно тържество или на бизнес среща. Въпросът е: каква риза да облечете към него?

Добре известен факт е, че мъжете харесват черния цвят. Черното чудесно се съчетава с всички други цветове. Личностите от модния бранш често носят черна риза с черен костюм, което изглежда наистина добре. Монохромният ансамбъл е много елегантен и при това модерен. Това перфектно демонстрира Матю Зорпас, основател на TheGentlemanBlogger и известен инфлуенсър. Той обича да носи черна риза или тениска с черен костюм, без да се отказва от стилни аксесоари от най-добри дизайнери. Какво мислите за визията по-долу?

В черен total look често се показва Адриен Броди, особено на червения килим. Известният актьор има слабост към изисканите стилизации с папионка и лачени обувки.

809

Костюм Hugo / Rage Age / Rage Age

Какъв цвят риза да съчетаете с черен костюм, за да изглеждате модерно и сдържано в ежедневие? Според стилистите черното и сивото са много елегантно и винаги актуално съчетание, на което си струва да се даде шанс. Пепелната риза е идеална за елегантни, ежедневни тоалети – както за офиса, така и за неофициални срещи. Съчетайте я с кожени боти тип челси и марков мъжки часовник, точно като Матю Зорпас от снимката по-горе.

Ако искате да оживите визията си с черен мъжки костюм, носете светлосиня или наситено синя риза към него. За вдъхновение, вижте снимката на известния филмов продуцент Мохамед Ал Турки. Този красив мъж има слабост към модата и страхотно чувство за стил. Този визия е директно от ателието на Джорджо Армани.

Тази статия може да Ви хареса: Мъжки капсулен гардероб – от какво трябва да е съставен? >>>

810

Риза Tommy Hilfiger Tailored /Polo Ralph Lauren / Calvin Klein

Както вероятно сте забелязали, не е необходимо черният костюм да се съчетава с контрастна риза. Ако обаче харесвате класиката, изберете изпитания и най-популярен вариант, т.е. черен костюм с бяла риза и черна вратовръзка (или папионка). Това е изпробвана комбинация, с която винаги ще изглеждате добре. Правилото доказва и Робърт Левандовски на снимката по-долу.

811

Бяла риза Vistula /Boss /Vistula

Последното ми предложение – предупреждавам ви, че е доста смело – е съчетанието на черен костюм с цветен тишърт, напр. зелен или розов. Една чудесна опция за среща с приятели или парти навън. Изберете гладък модел (без щампа) и го сложете вътре в панталона. Ако обичате екстравагантния стил, можете да обуете чорапи с цвета на фланелката.

След като вече знаете каква риза да облечете към черен костюм, крайно време е да я потърсите в интернет магазин MODIVO!

тенденции и съвети
Insta News