MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Какви цветове отиват на зелено? Комплектовайте стилизации с най-модерния цвят за 2022 година

2 min.

Зеленият цвят е истински хит! Вездесъщи са зелените дрехи, аксесоари, нокти, чанти и обувки. Най-модерният нюанс е тревистият, наречен bottega green, промотиран от модна къща Bottega Veneta, но този сезон посягаме и към други нюанси – лайм, шам-фъстък и изумруд. Кой цвят се съчетава добре със зелено? Дизайнерите и трендсетърите са единогласни със смелите комбинации и насърчават съчетаването на цветовете на базата на контраста. Вижте как се носи този цвят и на кого отива най-много!

Чудите се дали зеленото си отива с лилаво и синьо? Или търсите вдъхновение за стилизация със зелени панталони? Научете какво да комбинирате с един от най-модерните цветове за сезона и създайте ефектна визия!

MSS

Зеленото е комбинация от жълто и синьо и, както всеки цвят, съществува в много нюанси, подходящи за различните типове кожа. Модерните нюанси на зеленото през този сезон са изумруденото и бутилковото зелено, които отиват най-много на блондинките и червенокосите дами. Пастелните нюанси и популярното напоследък matcha-green също са добър избор за тях. Тъмнооките ще изглеждат страхотно в топло зелено, каки, маслинено зелено и вече споменатия тревист нюанс.

Розово и зелено – най-модерното съчетание в стил color blocking

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Зелено и розово – една от най-модерните комбинации през последните сезони. Цветът розова пудра се съчетава идеално с тъмнозелено, а лаймът – с фуксия. В момента това дуо се носи от инфлуенсърите в Копенхаген, които имат естествената способност да смесват стилно цветовете. Ако искате да заложите на един силен акцент, нека това бъде зелена чанта в стил Bottega Veneta, съчетана с розов костюм или тънка рокля с презрамки.

Какви цветове отиват на зелено? Лилаво и синьо!

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Чудите се дали зеленото върви със синьо? Инфлуенсърките се влюбиха в тази модна тенденция и съчетаха зелени рокли с кобалтови сака, доказвайки, че на пръв поглед противоположните цветове могат да изглеждат страхотно заедно. Ако искате да направите още една стъпка напред, изберете също толкова модерната комбинация от лилава рокля и зелено палто. Въпреки, че на пръв поглед тези цветове не си подхождат, в крайна сметка те изглеждат оригинално и показват, че обичате да си играете с модата.

Leonie Hanne в стилизация със зелени панталони

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Leonie Hanne е известна с пъстрите си дрехи и забележителни аксесоари, а тревистото зелено е един от любимите ѝ цветове. За ревютата представени по време на Седмицата на модата в Париж германската инфлуенсърка заложи на зелена визия с розови акценти. Тя включи в стайлинга си и зелени панталони, които този сезон са обявени вече за най-модерните панталони на 2022 г. Как да носите зелени панталони тип цигара? Следвайте примера на Леони съчетайте ги със сако в същия цвят и черни сандали на ток.

Sonia Lyson в стилизация със зелен пуловер

Fot. Jeremy Moeller via Getty Images

Соня Лайсън беше една от първите, които популяризираха тенденцията за зелени пуловери. Инфлуенсърката има богата колекция от пуловери в този цвят – от къси жилетки до плътни ролки и неонови модели с големи размери. На тазгодишната Седмица на модата в Милано Соня се появи с яркозелен пуловер, дънки и оранжева жилетка с мъхести маншети. Тя допълни визията си с аксесоари от деним и маратонки с дебели подметки. Lyson доказа, че дори и най-обикновеното облекло може да изглежда супер модерно с правилната комбинация от цветове.

Тази статия също може да Ви хареса >>> Модерни цветове за 2022 година – най-важните цветове, които ще се впишат в модните тенденции за пролетта и лятото

Главна снимка: Christian Vierig via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News