Търсене...

Кампанията на MODIVO Celebrate Yourself – защото любовта започва от самите нас!

2 min.

Любовта към себе си е най-красивият подарък, който можете да си направите – не само на Свети Валентин! MODIVO стартира кампанията Celebrate Yourself, като Ви насърчава да погледнете любовта в по-широк контекст от партньорството. Да се грижите за развитието си, да приемате несъвършенствата си или да празнувате уникалността си са “жестове”, които трябва да правите в ежедневие. Героите на нашата кампания, които обикнахме заради тяхната уникалност, доказват, че си струва да се грижим за любовта към себе си – представяме Ви: Оливия, Юлия, Магда, Павел и Ян.

Спрете за миг и се запитайте: обичате ли себе си? Дори сега, когато все повече се говори за любов към себе си, понякога забравяме за собствените си нужди и правим неща според очакванията на другите, а не според своите. Кампанията Celebrate Yourself на MODIVO Ви насърчава да се съсредоточите върху личното си щастие и комфорт, върху себеприемането и това да бъдете такива, каквито сте в действителност.

В това искат да ни убедят нашите герои – Оливия, Юлия, Магда, Павел и Ян, които имат свой собствен стил и не се страхуват да го покажат. Цветните стилизации, оригиналните допълнения и страхотната енергия, с която живеят, може да се превърне във вдъхновение за започване на собственото Ви пътуване към себеприемането, защото красотата има много измерения.

Какво означава любов към себе си и как да започнете да приемате себе си такива, каквито сте? Попитахме една от нашите героини, Юлия, за това. В рамките на фотографския проект „WZORY“ тя портретира хора с кожното заболяване витилиго, което тя самата е успяла да обикне в себе си, като показва различните страни на красотата. В кратко интервю Юлия ни разказа за своя път към себеприемането.

Редакцията: Кои качества обичаш в себе си?

Юлия: Доста труден въпрос, но нека опитам да отговоря! Обичам себе си за това, че съм любознателна. За това, че имам тяло, което ми позволява да задоволявам това любопитство: да пътувам, да изкачвам планини, да спортувам. Имам крака, които ме носят, където искам, и корем, който ми позволява да ям толкова много вкусни неща! Ръцете и очите ми позволяват да работя с фотоапарата, а слухът ми ме дарява с прекрасна музика.

Редакцията: Кой момент беше този, който бе основен за това да започнеш да обичаш себе си?

Юлия: Трудно ми е да посоча конкретен момент, но социалните медии и по-специално Instagram, ми повлияха много. Знам, че може да звучи парадоксално, защото на мнозина Instagram е навредил и е предизвикал комплекси, но в един момент аз самата реших кого точно следвам и си оставих онези акаунти, които носят някаква стойност и които не оказват лошо влияние върху психиката ми.

Редакцията: Дали нещо, което някога си смятала за недостатък, сега е едно от любимите ти качества?

Юлия: Никога не съм се отнасяла към витилигото си като към дефект, но имаше период, когато не можех да го приема напълно. Особено в началото на основното училище и в края на средното – ако някой ми беше дал тогава вълшебно лекарство, с което витилигото ми да изчезне, с удоволствие щях да го приема. Но не и днес! Не искам да изчезва. Петната са се превърнали в неразделна част от външния ми вид. Някои хора имат лунички, руса, тъмна или рижава коса, а аз имам петна. Днес мисля, че мога да кажа, че това е дори мое предимство, защото петната ме открояват от останалите.

Редакцията: Как с няколко думи би представила същността на себеприемането / self-love?

Юлия: Приемането на себе си означава да приемете външния си вид и това, че всяко тяло е уникално и специално. Това е осъзнаването, че няма по-добри и по-лоши тела. Независимо дали имаме витилиго или не, големи или малки гърди, прави или криви крака, +10 или -10 кг, стига това да не се отразява негативно на здравето Ви, всичко е в реда на нещата. Това е, като да се отнасяме към себе си така, както бихме се отнасяли към най-добрия си приятел.

Редакцията: Юлия, много ти благодарим за разговора!

тенденции и съвети
Insta News