MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Кецовете на платформа са трайна тенденция! Вижте най-добрите стилизации със спортни обувки с дебела подметка

2 min.

Този сезон всички обувки на платформа на мода – от пресилени обувки на ток със закопчаване около глезена, през тежки боти до кецове на платформа. Последните са истински хит сред водещите трендсетърки. Нищо чудно! Те са удобни, правят ни по-високи и придават на облеклото ни специален характер. Какво да носите с кецове с дебела подметка и защо си заслужава да изберете точно тези обувки? Ето нашите съвети!

Чудите се с какво да носите кецове на платформа? Убедете се сами, че това са винаги актуалните обувки, които отиват на много стилизации!

MSS

Ако все още нямате в гардероба си спортни обувки с дебела подметка, наричани също “флатформи”, значи си струва да се замислите кой модел ще ви отива най-много. Дамските кецове на платформа са с ниска или висока сая като напр. култовите Converse Chuck Taylor, със и без връзки или класически бели, черни и цветни гуменки. Как да намерите в широката оферта идеалния чифт за себе си? Подберете кецовете според фигурата и стила си. Кецовете на платформа с ниска горна част ще изтънят малко краката ви, докато тези с по-висока горна част са подходящи за високи жени. Ако гардеробът ви е минималистичен, заложете на един от вечните черни или бели модели, който да подхожда на всеки тоалет. Цветните и десенирани кецове с дебела подметка са идеални за т. нар. уличен стил.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

За това, че кецовете стоят добре с рокля вече се убедихме – този тренд се превърна в нова модна тенденция в дамската мода, за което ни убеждават допълнително стилизациите на топ инфлуенсърките и модните редакторки. Белите кецове на платформа са един от най-универсалните модели, които отиват буквално на всичко и чудесно стоят в съчетание с всеки цвят. Можете да ги съчетаете с бели дрехи и да създадете по този начин модерния за този сезон white total look. Белите кецове с бяла рокля ще изглеждат също толкова добре, без значение дали ще изберете ефирна рокля в бохо стил или по-елегантен вариант със сако, както е направила Gabriella Berdugo.

Fot. Jeremy Moeller via Getty Images

Друг непреходен модел, който можете да носите с всеки тоалет, са черните кецове с дебела подметка. Този модел открадна сърцата на трендсетърките, които ги избират за ежедневни и streetwear тоалети. Сара Пош е една от инфлуенсърките, които носят тези обувки. Моделът е заложила на черни високи кецове Converse на платформа, зелени спортни панталони, къс топ и кожено сако. Тази визия е идеална идея за удобна и супер модерна стилизация с кецове.

Fot. Christian Vierig via Getty Images

На пръв поглед може да ни се струва, че елегантните стилизации не стоят с кецове, но трендсетърките ни убеждават, че модата е преди всичко забавление! Това нетрадиционно съчетание е решила да изпробва Nina Schwichtenberg, която е съчетала гладка риза с буфан ръкави и пайетена миди пола с пастелни кецове на платформа. Към това златни бижута, минималистична чанта и елегантният ви тоалет за всеки ден е готов.

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Спортните обувки с дебела подметка чудесно стоят с ежедневни стилизации, в които непринудеността е съчетана с доза елегантност. Вие също сте фенка на такива комбинации? Изберете си цветни или цветни кецове на платформа и ги съчетайте с овърсайз костюм в един от най-модерните цветове за сезона – светложълто, тревистозелено или лилаво veri peri. Най-добрият начин да завършите визията е с минималистични аксесоари като класически слънчеви очила и мека дамска чанта.

Тази статия също може да ви хареса >>> Модерни дамски обувки за пролет-лято 2022 – вижте 5-те топ модела от модните дефилета!

Главна снимка: Streetstyleshooters via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News