MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Лимитираната колекция Converse x Pokémon е вече в MODIVO!

1 min.

Converse празнува 25 години от появата на поп културата и социалната икона Покемон! По този повод марката пусна лимитирана колекция от култовите кецове и аксесоари с Pikachu, Jigglypuff и Bulbasaur. Екипът на Pokémon се появи върху най-класическия модел обувки – Converse Chuck Taylor All Star. Можете да закупите обувки и дрехи от колекцията Converse x Pokémon в избрани магазини и в платформата MODIVO.

Покемоните вече отдавна излязоха от екрана на Nintendo. Първо станаха герои на анимационния сериал, после можехме да ги ловим по улиците, а сега благодарение на марката Converse можете да ги носите по обувките си!

modivo days 2024

Жълти кецове Converse с веселия Pikachu.

Високите, бели кецове Converse с принт на покемони и нашивка Poké Ball във вариант за деца и възрастни.

Розови кецове Converse с велкро лепенки – идеални за малките фенки на Jigglypuffa.

В специалната колекция Converse x Pokémon ще намерите преди всичко култовите Converse Chuck Taylor дамски и мъжки. Черните кецове са украсени с щампи, изобразяващи отбора на покемоните, който включва Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu и Jigglypuff. Белите обувки Converses са с черно-бяла щампа на отбора на покемоните и релефно изображение на Poké Ball. Колекцията включва и обувки за най-малките. Розовите обувки Easy-On Chuck Taylor с изображението на Jigglypuff и жълтите напомнящи Pikachu със сигурност ще харесат на повечето малчугани. Специалната колекция на марката включва също суитшърти и анцузи, както и тишърти и аксесоари с изображенията на героите от играта.

Класически, черни кецове Converse с изображението на най-популярните герои във вариант за юноши, възрастни и най-малките фенове на Pokémon.

Независимо от това дали ще ги “хванете всички” или дали вече сте си избрали конкретен модел, лимитираната колекция на Converse x Pokémon можете да намерите в интернет магазин MODIVO.

тенденции и съвети
Insta News