НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Мъжки аутфити за Бъдни вечер – стилизации за Коледа

2 min.

Коледа определено е най-красивият период през зимните месеци. Липсата на слънце, студът или лошото време се компенсират от вездесъщите светлини и украси, но най-вече от факта, че най-накрая можем да спрем за миг и да се срещнем с най-близките си хора. Моментът, който повечето от нас очакват с нетърпение е вечерята на Бъдни вечер. Облеклото ви за Бъдни вечер трябва да ви кара да се чувствате едновременно специално и свободно. Разгледайте нашите предложения за празнични стилизации!

 

Имаме няколко идеи, с които искаме да ви подскажем какво да облечете за празниците! Мъжкият аутфит не трябва да се състои само от бяла риза и костюм. Убедете се сами!

Когато става въпрос за официални събития – тук няма изненади, всеки мъж ще изглежда страхотно в добре скроен мъжки костюм. За такива случаи препоръчваме класически син или тъмносин костюм. Елегантната риза е задължителен елемент. Интересно допълнение ще бъде червената вратовръзка, която напомня за коледните цветове. За мъжете, които не обичат вратовръзки, папийонката е добра алтернатива. Можете да си изберете най-различни цветове и шарки.

 

Świąteczne stylizacje dla niego

Ще прекарате Бъдни вечер на официална среща? Значи всичко е ясно! Празничното официално мъжко облекло се състои предимно от мъжки костюм. Препоръчваме ви да изберете черен или тъмносин вариант. Още се чудите дали ризата е задължителна за този повод? Всичко зависи от обстоятелствата. Ако празничната вечеря е вкъщи можете да замените официалната риза с нещо по-свободно, но подхождащо на костюма, като например черна блуза с дълъг ръкав. Интересно допълнение към празничната ви стилизация могат да бъдат черните мокасини с оригинална текстура и шикозен часовник с кожена каишка.

Предпочитате по-небрежен стил? Тогава следващото предложение за коледен мъжки стайлинг е за вас. Ако се чувствате комфортно в елегантно облекло, но перспективата да прекарате вечерята в костюм не се вписва в представата ви за перфектната Коледа, заложете на smart casual комбинация с бяла риза. В съчетание с чино панталон с фин кариран десен винаги ще изглеждате добре. Допълнете визията с класическо вълнено палто в подобна цветова гама.

 

 

Не е задължително мъжките тоалети за Бъдни вечер да са прекалено елегантни. Ако не харесвате ризите, добра алтернатива е тънък поло пуловер и спортно сако. То ще си подхожда идеално с мъжки панталони от плат и кожени мокасини, които ще придадат стил на небрежния външен вид. Един перфектен вариант за мъжете, които обичат непринудения външен вид.

Не сте сигурни какво да облечете за Бъдни вечер? Последното предложение ще хареса на любителите на празничните шеги. Един цветен пуловер с щампа (като този на Марк Дарси в „Бриджит Джоунс“) със сигурност ще предизвика множество усмивки! Съчетайте го с бежов чино панталон и синя риза и ще имате удобен аутфит за Бъдни вечер. Само не забравяйте, че за официална вечеря този вариант може да е малко рискован.

Тази статия също може да ви хареса >>> Мъжки пуловери, поло и жилетки – как да ги носите, представяме най-модерните модели >>>

Снимка: Christian Vierig / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News