НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Модерни кожени панталони. Ежедневни стилизации вдъхновени от стила на звездите и инфлуенсърките

3 min.

Кожените панталони не трябва да бъдат част от рок или пънк стила. Те могат да се носят по много начини, което доказват с тоалетите си известните личности и инфлуенсърките, както и моделите, представени на модните подиуми по време на седмиците на модата. Вижте, какъв модел кожен панталон да изберете и как да го носите!

Кожени панталони по крака, straight leg, чарлстони, карго, кюлоти, bootcut – всички тези модели могат да бъдат елемент от много сполучливи стилизации. Проверете, къде можете да купите най-модерните модели кожени панталони!

Кожените панталони постоянно се появяват в колекциите на големите модни къщи. Дизайнерите залагат предимно на свободните кройки и класическите цветове. Често те са комбинирани с подходяща горна част, например сако, но има и много други варианти. Вижте, как носят кожени панталони в най-модерните цветове популярните инфлуенсърки и изберете модел за себе си!

Черни, кожени панталони в стилизациите на инфлуенсърките

Черното е цвят, който определено “отива” на кожените панталони, не само ако сте решили да карате мотор, но и за ежедневие. Последните колекции доказват колко различни версии на този модел могат да се появят. Черните кожени панталони се появиха в колекцията на Versace за сезон есен-зима 2020/2021 г., сезон по-късно ги представи Louis Vuitton, а след една година те се завърнаха във версия за по-студените месеци на подиума на Alberta Ferretti. Инфлуенсърите също изиграха своята роля за създаването на тази тенденция. Sasha Simón лансира черните, кожени панталони с висока талия, а Anastasia Shepelevich представя модел с разширени крачоли. А вие можете да намерите подобни в MODIVO.

Как носят кафяви, кожени панталони фешънистките?

Сред цветовете използвани най-често за кожените облекла са различните нюанси на кафявото, както доказват колекциите от последните сезони. Дизайнерите дори лансират кожени костюми в различни оттенъци на кафявия цвят. Кафяви, кожени панталони можете да намерите в колекциите на Marc Cain за сезон есен-зима 2020/2021, Lanvin за сезон пролет-лято 2021 и Hermes за сезон есен-зима 2021-2022. Популярните инфлуенсъри показват как да използвате напътствията от модния подиум. Darja Barannik залага на елегантността и комбинира кафявите, кожени панталони с класически блейзър, а Annabel Rosendahl е избрала по-ежедневен вариант и е комбинирала кожените си панталони с меко поло.

Черните кожени панталони могат да станат част от много тоалети. Начинът, по който ще ги стилизирате, зависи от останалата част от облеклото ви. Вижте как го правят известните фешънистки и намерете инспирации за себе си!

Черни, кожени панталони в елегантни стилизации

Кожените костюми бяха лансирани в последните години от марки като: Bottega Veneta, Hermes и Ohh-White. Затова и никого не изненадва фактът, че доста често можем да ги видим в стилиациите на известните it-girls в Instagram. Един от тях представи инфлуенсърката Viky Rader. Черният total look пречупват само златните акценти под формата на катарами и верижки по обувките. Идеално съчетание за всяка жена, която е почитателка на power dressing стила.

Черни, кожени панталони в ежедневни стилизации

Дори когато комбинирате кожени панталони със сако, стайлингът ви може да бъде по-непринуден. Sarah Ashcroft потвърждава това. Елементите, които се забелязват показват нетрадиционния ѝ подход към костюма. Тук коженото сако не е определящо за цялостното възприятие. Ключови са аксесоарите – маратонките Nike Dunk и спортната чанта от Prada. Благодарение на тях стилизацията ѝ с кожени панталони в главната роля е в ежедневен стил.

Черни, кожени панталони в рок стилизации

Черните, кожени панталони са основни за рок стила. За да създадете истинска рокаджийска визия са ви необходими само кожено яке и масивни боти. Можете да изберете модел като на Erica Hoida. Масивните обувки, например с шипове, капси или други метални елементи, също са добър вариант. Всичко зависи от това дали сте решили да изберете боти с равна подметка или на ток.

Знаменитостите многократно се появяват с кожени панталони. Майли Сайръс, Селена Гомес, Гуен Стефани и Оливия Палермо са някои от звездите, които са позирали с тях на червения килим. Но още по-вдъхновяващи са техните ежедневни визии, които можем да се опитаме да пресъздадем. Сред тях има идеи с различни модели, като кожените панталони по крака на Лили Колинс или правите панталони на Хейли Бийбър. Проверете какви други модели избират звездите!

Кожени чарлстони в аутфита на Кендъл Дженър

Кендъл Дженър често избира стила от 90-те в облеклото си. Един от тези трендове са панталоните тип чарлстон, които тя представя не веднъж. Моделът има в гардероба си не само дънкови и платнени модели, но и кожени. За да бъде верна на стила от края на века, Кендъл е съчетала кожените си чарлстони с crop top.

Прочетете също: Модерни ли са панталоните тип чарлстон? Трендът от 70-те се завръща! >>>

Кожени панталони с широки крачоли в стилизацията на Ким Кардашян

Напоследък модните дизайнери ни предлагат все по-широки крачоли. Ким Кардашиян не е пропуснала и тази модна тенденция. Тя е избрала кожени панталони с широки крачоли, като ги представя в кафяв total look. Трябва да признаем, че това винаги е сигурен вариант, когато искаме да съчетаем различни материали и текстури в една визия.

Кожени карго панталони в аутфита на Бела Хадид

Бела Хадид също е почитателка на модата от 90-те години. Моделът вече неведнъж доказва, че знае как да използва тенденциите от това десетилетие. Наскоро тя се появи с широки, кожени панталони тип карго, които беше съчетала с подходящ пуловер по тялото. Подобни противоположности винаги изглеждат добре, не мислите ли?

Снимка: Edward Berthelot / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News