Търсене...

Модерни мъжки обувки за лято 2022 – кои модели са топ този сезон?

2 min.

Мъжките обувки за лятото трябва преди всичко да са удобни, но и да са един вид завършек на целия стил. Чудите се на кои модели да обърнете внимание този сезон? Събрахме селекция от най-интересните визии от световните седмици на модата, включващи ежедневни маратонки, кожени чехли и елегантни мокасини. Открийте ТОП 4 тенденциите за лято 2022.

От проветриви маратонки от мрежести материи, през кожени чехли в стила на модна къща Hermès, до класически лоуфъри и мокасини – вижте най-модерните мъжки обувки за това лято.

Удобните, спортни обувки са неизменна част от мъжкия гардероб – и то не само през лятото. Нищо чудно! Те се съчетават добре с ежедневни тоалети с къси панталони и ленени ризи, както и с малко по-елегантни тоалети със сако и тениска. Този сезон дизайнерите предлагат проветриви мрежести маратонки с леко футуристичен дизайн. Най-търсените модели? Със сигурност маратонките на модна къща Givenchy от колекцията пролет-лято 2022 и маратонките Yeezy Boost. Потърсете подобни обувки в офертите на adidas, Sprandi и EA7 Emporio Armani.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Мъжките мокасини от естествена кожа са идеалният избор за лятото. Те са изключително удобни, дишащи и, най-важното, могат успешно да заместят затворените обувки с връзки, които носим на-често есента. Най-популярните модели са в черно и кафяво, но наличието на множеството дизайни и модели означава, че всеки мъж ще намери подходящ чифт за себе си. Чудите се дали мокасините подхождат на костюм? Абсолютно вярно! Разгледайте стилизацията по-долу, за да се убедите, че те са идеалният избор, когато става въпрос за мъжки обувки за сватба или друго празнично събитие.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Модерните мъжки обувки за лятото не се свеждат само до затворените модели, за което свидетелстват стилизациите, представени по улиците по време на Седмицата на модата в Париж. Този сезон мъжете залагат на кафявите, кожени чехли и ги съчетават с чино панталони и небрежно разкопчана ленена риза. Най-модерният модел на сезона? Чехлите Hermès Chypre с H-образни каишки и допълнително регулиране с велкро лепенки.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Последното предложение за мъжки обувки за лятото са маратонките във винтидж стил, изработени от проветриви материали или естествена кожа. Най-модерните модели от този тип могат да бъдат намерени в колекцията на марката New Balance. Заложете на класически обувки в бяло, сиво или кремаво, а за да придадете ретро настроение на визията си, изберете жълти или бордови маратонки. Какво да носите с тях? Леки чино панталони или ленени шорти и шарена риза.

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Това също може да Ви хареса >>> Мъжки капсулен гардероб – от какво трябва да е съставен? >>>

Главна снимка: Edward Berthelot via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News