НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Модерни рокли за сезон пролет-лято 2021. Модели, които ще искате да носите още днес

2 min.

Кои са модерните рокли за сезон пролет-лято 2021? Дизайнерите развихрят въображението си, като представят романтични, минималистични и интересни модели в диско стил! За всеки по нещо модерно. Най-красивите рокли за предстоящия сезон, в които ще се влюбите от пръв поглед, можете да видите в MODIVO.bg.

Пролетно-летният сезон 2021 наближава бързо, така че си струва да знаете какво ще бъде модерно. Искаме да разгледаме по-отблизо роклите, които са основа на повечето дамски гардероби. Дизайнерите се фокусираха върху много женствени модели, с романтични елементи, но имаше и препратки към лудите 80-те години, както и минималистични съвременни модели. По-долу ще намерите модерни рокли за сезон пролет-лято 2021.

Ако в детството си сте мечтали да бъдете принцеса, със сигурност ще Ви хареса тази модна тенденция. Модерните рокли за сезон пролет-лято 2021 са предимно романтични предложения. Затова на модните подиуми на Валентино, Диор и Избел Марант се появиха рокли с буфан ръкави, волани и флорални принтове. Те изглеждат красиво в движение и придават женственост и финес на стайлинга. Те също са идеален вариант за тези дни, когато не знаете какво да облечете – тогава трябва да облечете романтична рокля, която ще създаде цялата Ви визия. Към роклята подберете дамски сандали с високи токчета или с равно ходило. Ние също нямаме търпение да стане топло! През по-студените дни облечете винтидж жилетка – следвайки примера на най-модерните датски и френски инфлуенсърки!

551

Рокля Elisabetta Franchi / Рокля Elisabetta Franchi

По време на седмиците на модата мнозина от дизайнерите представиха макси рокли – затова и те са един от най-силните акценти относно трендовете за сезон пролет-лято 2021. Някои бяха ушити от транспарентни материи като при Шанел, Алберта Ферети и Джанбатиста Вали, модели от тежко падащи материи при Емпорио Армани, бохо стил при Етро и буфан ръкави и обеми при Диор – така накратко мога да Ви представя най-силните модни тенденции относно дългите рокли. Те са изящни, фантазе и романтични, затова и всяка жена може да намери нещо за себе си. Макси роклите изглеждат страхотно със златна бижутерия, къси жилетки и класически кожени якета, но не може да се отрече, че те изглеждат добре и без допълнения!

552

Рокля Tommy Jeans / Рокля Guess

Дизайнерите не крият носталгията си по щурите 80-те години – сребристият цвят се появи по модните подиуми във всеки възможен вариант. Най-големите модни къщи ни подканват да поканим сребристите дрехи в гардеробите си и то не само за вечер. Сребърният total look е една от най-модерните опции за сезон пролет-лято 2021. Модна къща Балмейн предлага рокля с тънки презрамки с дълбока цепка, от своя страна Loewe представи тоалети с връзки. Валентино предложи проект на рокля от лъскави елементи в типичния за себе си екстравагантен стил: тоалетът-пелерина с ресни изглеждаше впечатляващо. Помнете, че този сезон можете да носите сребристи рокли не само за вечерни партита или други официални поводи. Тези рокли чудесно изглеждат с пуловери, които пречупват официалния им характер!

553

Рокля Max Mara Leisure

Материалът, чиято текстура наподобява рибарска мрежа, беше хит по модните подиуми на най-големите модни къщи. Видяхме го почти буквално при Balmain, където моделите бяха облечени с минималистични рокли, изцяло обшити със светла мрежа, което придаваше желания контраст и невероятен ефект. На свой ред италианската модна къща Valentino представи бяла рокля с правоъгълно деколте с дебели презрамки. Дизайнерът е добавил модерен акцент към роклята с права кройка – от средата роклята е с везани мотиви. В комбинация с бежови сандали и златисти акценти е чудесно облекло за плаж, лятно парти или вечеря с приятели. Бихме могли да се възхитим на поредната интерпретация в колекцията на Bottega Veneta – дизайнерът Даниел Лий напомня духа на 70-те години с проектите си от плетени рокли с мъниста. Ако смятате, че тъканта напомняща рибарска мрежа не е достатъчно практична, не забравяйте да си купите модерна рокля за сезон пролет-лято 2021, изработена от тънка плетка! Този модел ще бъде идеален за срещи с приятели.

Всички продукти са налични онлайн в интернет магазин MODIVO.bg.

тенденции и съвети
Insta News