НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Модерни стилизации с бели панталони. Как ги носят инфлуенсърките?

Трудно е да се намери моден човек, който да няма бели панталони в гардероба си. Белите панталони се носят предимно през лятото, когато температурите са подходящи за носене на ярки неща. Противно на очакванията и опасенията на много момичета, белите панталони не са толкова трудни за стилизиране, особено ако намерите правилното вдъхновение. Надникнете с мен в гардеробите на Caroline Daur, Viky Rader, Giada Albani… и много други модни инфлуенсърки!

Често живеем с убеждението, че не всички дрехи са създадени за нашите фигури. Това не е вярно! Много зависи от това дали ще изберете правилния размер, кройка и стил. Вижте как и с какво да носите бели панталони.

SS 24

Белите панталони често са пренебрегвани заради техния цвят. Най-често просто се страхуваме, че те бързо ще се замърсят и след няколко изпирания ще пожълтеят и ще загубят предишния си блясък. Това е често срещано мислене, което трябва да забравим. Белите панталони са чудесна основа за ежедневни тоалети, а съвременните перилни препарати ефективно предотвратяват пожълтяването. Но… има някои правила, които имат значение за комфорта на носене на бели панталони.

Белите панталони и подбора на подходящо бельо

Леките материи могат да прозират, особено в слънчеви дни, така че е добре да подберете подходящо бельо към белите панталони. Най-добрият вариант е да избирате безшевни модели в телесен цвят, а не бели, както смятат много жени. Определено избягвайте черното бельо и ярките цветове.

Белите панталони и времето навън

Не е вярно, че белите панталони могат да се носят само през лятото. Няма определено правило. Но не забравяйте, че по време на есенните дъждове и кишата през зимата можете да се изцапате, дори и ако носите високи гумени ботуши. Затова най-добре носете бели панталони когато е сухо навън.

Бели панталони – на кого подхождат най-добре?

Съществува трайно схващане, че светлите панталони могат да се носят само от стройни момичета с дълги крака. Това е мит, който често ни пречи да пазаруваме успешно. Разбира се, всичко зависи от кройката и вида на въпросния модел. Ако имате масивни и добре оформени крака, не избирайте кройка по крака, а прав или разкроен панталон. Повече практически съвети ще намерите в тази статия − Как да подберем дънки според фигурата си?

728

Бели панталони Marc o’Polo / бели панталони Marciano Guess

Белите панталони като елемент от total look визия

Монохромните стилизации са доста лесни за съставяне. Необходими са ви само няколко основни елемента в един и същи цвят. Най-лесният начин е да изберете универсална и винаги актуална тениска, овърсайз яке и панталон с любимата ви кройка. С настъпването на сезон пролет-лято 2021 г. светлите цветове завладяха Instagram. Белите total look визии разцъфтяха в профилите на най-популярните тенденционерки, включително и Alexandra Lapp.

Влиятелната инфлуенсърка ме впечатли с едноцветната си визия с хаштага на Chanel. Белите панталони страхотно допълниха елегантната ѝ ежедневна визия с блейзър, балеринки с черни върхове и френска барета. Александра е ходещата изтънченост!

Подобна комбинация беше представена наскоро от Leonie Hanne. Красивата фешънистка избира обаче удобни бели спортни панталони, които станаха още по-известни по време на пандемията. Към това огромно сако и бежов топ и основата на стилизацията е готова. Пастелно сините аксесоари тук играят също основна роля – модерна шапка тип „кофичка“ + гофрирана чанта на верижка (всичко това директно от ателието на Chanel!).

Стилизации с бели дънки. В градски стил!

Чудесна основа за ежедневната ви визия могат да бъдат белите дънки, за предпочитане с модерни разкъсвания или дупки. Инспирирайки се от снимката на Viky Rader, изберете модел с широк прав крачол и го съчетайте с контрастна черна риза с буфан ръкави. Това е една перфектна визия за офиса, особено ако я допълните с удобни сандали на ток тип „пачи крак“ или любимите си каик обувки на токчета.

Различен, но също толкова интересен аутфит с бели дънки предложи наскоро Giada Albani. Светлите дънки с разръфани крачоли се съчетават идеално с класическата синя риза и сакото от туид. Визията е допълнена с оранжеви аксесоари – гофрирана чанта (отново от ателието на Chanel) и шпиц обувки на ток. Тази комбинация от цветове има голям потенциал!

729

Бели дънки Calvin Klein Jeans /Протрити дънки One Teaspoon

Бели панталони в спортен вариант – стилизации със сникърси

Често ме питат какъв цвят обувки да съчетаете с бял панталон, за да допълните най-добре визията си? По примера на най-популярните трендсетърки – изберете маратонки с цветни акценти. Сникърсите с ярки шевове ще създадат интересен контраст.

Бели панталони с ръб в street style вариант

Белите дамски панталони често се асоциират с елегантност и изтънченост. Разбира се, всичко зависи от другите елементи на стайлинга, но е вярно, че е лесно да се постигне шикозен комплект с помощта на елегантни бели панталони. Трендсетърката Caroline Daur ги е съчетала с модерен тренч в цвят каки и черен топ. Кожените ръкавици и минималистичните шпиц обувки на токчета привличат вниманието. Това е една перфектна пролетна визия, не мислите ли?

Белите панталони с висока талия придават лекота на силуета и свеж външен вид. Ако обичате удобството в стил slow fashion, съчетайте любимия си чифт бели панталони с небрежна тениска и удобни чехли с равна подметка. Към това минималистична бежова чанта и небрежно разрошена коса и сте готови да излезете в града.

Всички продукти са достъпни онлайн в интернет магазин MODIVO.bg.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News