НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Подаръци за Св. Валентин за нея и за него

5 min.

Наближава денят, в който никой не се страхува да каже „Обичам те“. На 14 февруари светът ще бъде залят от червени рози, кутии с шоколадови бонбони и картички във формата на сърце. По този повод съставихме субективно ръководство, което (надяваме се) ще ви помогне да изберете идеалния подарък за Свети Валентин за нея или за него.

За много хора изборът на подарък за Свети Валентин е голямо предизвикателство. Някои не се ръководят от вкуса на любимия си човек, а следват актуалните тенденции. Съветваме: добре е подаръците за Свети Валентин да са в крак с модата, но преди всичко трябва да отговарят на индивидуалните предпочитания на Вашия любим човек! Това е най-важното правило, което трябва да имате в предвид при покупките.

Забравете за поредната чаша с надпис „Обичам те“ и в Деня на влюбените изберете подарък, за който половинката ви мечтае. Ето няколко идеи за подаръци, които можете да ѝ подарите. На нея или на себе си! В края на краищата любовта трябва да се проявява и (или най-вече) към самия/самата Вас.

ИДЕИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА НЕЯ >>> MODIVO

ИДЕИ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОДАРЪЦИ >>> MODIVO

Любовта е многолика. Някои жени мечтаят за емблематичния парфюм Chanel N°5. Други искат да се сдобият с практична кожена чанта на известен дизайнер. Други пък винаги ще се радват на още едно бижу, което да добавят към вече богатата си колекция. Следвайте вкуса на любимата си, надникнете в публикациите, под които оставя сърце в Instagram, или дискретно я попитайте какво ѝ харесва, а магазин MODIVO ще свърши останалото.

Изключителни подаръци за Св. Валентин за нея: бижута

Трудно е да си представим Деня на влюбените без бижута. В края на краищата според иконата на стила от 50-те години, красивата Мерилин, диамантите са най-добрите приятели на жените. Така, че защо да не подарите на любимата си още едно бижу, което да допълни колекцията ѝ? Това може да не е най-оригиналният подарък за Свети Валентин, но със сигурност е най-красивият.

Ако вашата Валентинка харесва цветни камъни, вероятно се интересува и от винтидж мода. Вземете под внимание бижутата с цветни камъни – зелени, сини или червени. Те ще завършат визията ѝ в духа на тенденцията y2k, т.е. запомнящата се мода на 00-те години на миналия век. За вдъхновение можете да разгледате Instagram профила на Бела Хадид.

Ако партньорката ви предпочита по-нежни бижута, подаръкът ѝ за Свети Валентин трябва да е фин и изтънчен. Пръстен или сребърни или златни халки – предложения, които трябва да обмислите. Потърсете и бижута с форма на сърце, които сами казват „Обичам те“.

Жена облечена елегантно в черно и големи златни обеци и черни слънчеви очила
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Романтичен подарък за Св. Валентин: бельо

Оригинален, но изпитан подарък за Свети Валентин? Бельо! Разбира се, можете да го купите и за други празници, но Денят на влюбените изглежда е най-подходящият момент за това. Дантелен сутиен и бикини в огнено червено или сатенена нощница или пижама с нежни къдрички.

Подаръкът под формата на бельо за любимата ви е чудесен начин да покажете привързаността си към нея, но и да ѝ докажете, че познавате добре вкуса ѝ.

Модел на моден подиум представящ луксозно дамско бельо
Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Практичен подарък за нея: часовник

Практичен и същевременно стилен подарък за Свети Валентин е часовникът. MODIVO ви предлага широка гама от най-добрите и луксозни марки. За любителка на деликатни и бижутерски украшения изберете златен или сребърен часовник, който може да се носи и като гривна. Ако търсите изискани вдъхновения, обърнете внимание на моделите с циферблат във формата на сърце. А ако любимата ви предпочита хипи или рок стила, потърсете часовник с кожена гривна и сапфирено стъкло.

Снимката представя жена с елегантно кожено палто и бял дамски часовник с камъни
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Такъв подарък за Свети Валентин е не само страхотна изненада, но и инвестиция за години напред!

Модерни и стилни очила за подарък

На 14 февруари почти всички гледат света през розови очила. Така, че защо да не зарадвате партньорката си с такъв подарък? Това е идеалният подарък за Свети Валентин, особено, че наближава пролетта. Рамките? Дебелите са задължителни. Стъклата? За предпочитане е да са цветни. Формата? Правоъгълна. Стилът? Футуристичен. Този вид слънчеви очила чупят рекорди по популярност в момента.

Modne i stylowe okulary na upominek walentynkowy
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Подарък за нея за Св. Валентин? Дамска чанта!

Най-добрите подаръци за Свети Валентин са тези, които никога не са излишни. Сред тях със сигурност са дамските чанти. Особено внимание заслужават винтидж моделите, които се завърнаха с бума на модната тенденция Y2k. Харесваните от Кери Брадшоу дамски чанти тип „багета“ биха били чудесен подарък за дама, която следи актуалните модни тенденции. Вашата любима предпочита класиката? Изберете ѝ чанта със златна верижка.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Подаръците за Свети Валентин трябва да отразяват индивидуалния вкус на половинката ви. Перфектният подарък за мъж винаги ще съчетава практичността с добрия вкус. За празника на влюбените му купете нещо, в което не би инвестирал сам, и следвайте интуицията си. Любовта е многолика, затова сме подготвили предложения за небрежния скейтър, шикозния адвокат и любителя на уличната мода.

Подарък за Св. Валентин за мъж: шал

Празникът на влюбените се пада през февруари, така че всяка топла, обвиваща врата мека материя ще бъде чудесна идея за подарък за Свети Валентин. Шалът е едновременно практичен и стилен подарък. Ако знаете какви са тенденциите, съобразете се с тях и с материята. Търсете карирани модели, с ресни или с лого на известна марка.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Изключителен подарък за него: вратовръзка

Купуването на красива вратовръзка може да се оприличи на първото „Обичам те“. Прието е да се смята, че вратовръзката е подарък, предназначен само за гаджето, съпруга или годеника. Това го прави един от най-популярните подаръци за влюбени. В зависимост от това дали партньорът ви е юрист, или обича колоезденето, потърсете модел с подходящ десен – елегантни шарки, или със забавни изображения – велосипеди или смешни животни.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ако не изберете вратовръзка, може би папионка, копчета за ръкавели или кърпичка за сако? Аксесоарите за костюм са супер подарък за тези мъже, които обичат качествените изделия и класическия, елегантен стил.

Подарък с доза чувство за хумор: тишърт

Най-добрите подаръци са тези, които отразяват характера на този, за който са предназначени. Вашата половинка има чувство за хумор? Купете му тениска със забавна щампа. Това е един оригинален подарък за Свети Валентин, който не само отговаря на актуалните модни тенденции от модните дефилета, но е и удобен и практичен. Търсете 100% памучни тъкани с малко еластан. Забавната тениска може да бъде основа за всякакви стилизации (с изключение на официалните)…. и то не само за мъжете. А ако имате малко късмет, ще можете да я взимате на заем от време на време.

Photo by BG026/Bauer-Griffin/GC Images

Подарък за любителите на новите модни тенденции: bucket hat

Сполучливите подаръци за Свети Валентин за мъже могат да бъдат целогодишни. Какво ще кажете за шапка тип bucket hat от качествена материя на водеща марка като Kangol. Рибарската шапка остави своя отпечатък в света на модата преди време и скоро няма да го напусне. Шапките тип bucket hat са унисекс, така че буквално всеки може да ги носи. В зависимост от материята (плюш или памук) можете да ги носите както през зимата, така и през лятото, а и са изключително модерни! Недостатъци? Няма такива.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Идеален подарък за мъж ня…

Какъв би бил Свети Валентин, ако сред подаръците нямаше часовници? Часовниците са едни от най-желаните и елегантни подаръци. Те са изтънчено признание за любов. За избор имате класически модели като тези с черна или кафява кожена каишка и техните модерни варианти: смарт часовниците. Такъв подарък за Свети Валентин е не само красив подарък, но и инвестиция за години напред.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images 

Главна снимка: Photo by Melodie Jeng/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News