MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Мъжката тениска: модерна и универсална база за всяка стилизация

2 min.

Тя е универсална, винаги актуална, удобна и подходяща за всички сезони. Мъжката тениска е задължителна част от гардероба на всеки мъж. През зимата можете да я носите под вълнен пуловер, а през есента – с жилетка. Пролетта е времето, когато мъжката тениска изглежда добре под разкопчана риза, а през лятото е идеален дует с къси панталони. Мъжката тениска е просто задължителен елемент от гардероба Ви.

Трудно е да се намери мъж, който да няма поне няколко тениски с къс ръкав в гардероба си. Можем да определим няколко основни вида от тях: базови – бели или в неутрални цветове, цветни, с щампа или с яка. Има тениски с оувърсайз размери, с вталена кройка (т. нар. slim fit) или тениски с дълбоки деколтета. Решението, какви модели тениски ще носите, е Ваше, а интернет магазин MODIVO може да улесни избора Ви.

modivo days 2024

За всички господа, които ценят класическата непринуденост и знаят какво е капсулен гардероб, най-подходяща ще бъде базовата мъжка тениска в неутрални цветове. Мъжете обикновено избират тениски в трите основни цвята: бяло, черно, сиво или бежово. Те са много практични – ако имате тениски в тези цветове, можете да създадете много различни тоалети. Носете тъмни тениски под тъмни ризи или пуловери (или с тъмни панталони) и светли тениски със светли горнища.

717

Tommy Hilfiger мъжка тениска / Мъжки тишърт Tommy Hilfiger

Непременно проверете офертата на марка Tommy Hilfiger, в която ще намерите множество мъжки тениски в базови цветове, които най-успешно ще комбинирате с всяко облекло.

Тениските с яка и копчета са пример за мъжка елегантност в спортен вариант. Не можем да не споменем за марката Lacoste, която се смята за една от основните марки, произвеждащи тениски с яка и копчета. Тениските с яка и копчета с крокодила са не само добре познати, но и най-известни в цял свят.

Ако помислим за тениска с яка и копчета – първата фланелка, която ни идва на ум е именно тениската със зеления крокодил. Този тип тениски носете с шорти – избирайте цветни модели – за по-хладните дни обличайте отгоре пуловер, за да създадете една наистина модерна и елегантна визия.

718Червена тениска с яка Lacoste / Бяла тениска с яка Lacoste

За да оживите облеклото си, да му придадете характер и оригиналност, изберете тениска с щампа. Може да бъде лого на марка, надпис или карикатура. Забавните тениски все още са много популярен избор за мъжете. Независимо дали става дума за добре познат герой от комикс на Marvel, името на любимата Ви група или оригинален надпис, тениската с щампа със сигурност ще Ви позволи да изразите себе си и е идеална за летния сезон!

719Бяла тениска с щампа MC2 SAINT BARTH / Тъмносиня тениска с щампа Polo Ralph Lauren

Всички тези продукти можете да намерите в интернет магазин MODIVO.bg.

тенденции и съвети
Insta News