MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Стилен подарък за Деня на жената 2023 – вижте най-добрите идеи за подаръци!

2 min.

Наближава 8-ми март, в който ще отбележим ролята на жените в света и ще празнуваме с всички дами. На този ден си заслужава да честитите не само на най-важните жени в живота си, но и на себе си, а може би и най-вече себе си, ако сте жена. А, Вие господа, чудите се какъв подарък ще зарадва вашата майка или любима? Ето и моето ръководство за стилни подаръци за Деня на жената, които както винаги ще намерите в MODIVO.

Денят на жената е идеалната възможност да отпразнувате любовта към себе си и да си подарите малък подарък или на близка приятелка. Дамска чанта, часовник, бельо, но и удобен спортен екип – вижте какво ви предлагаме в списъка с идеални подаръци за Деня на жената за 2023!

modivo days 2024

На много жени чантите никога не са им достатъчни. Колкото повече чанти имат, толкова повече купуват! В крайна сметка за всяка стилизация отива различна чанта – за работа, за парти, за среща… поводите са наистина много! Така, че ако не знаете какво да купите като подарък за 8 март, ако купите дамска чанта, няма да сгрешите!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Този сезон по модните дефилета чантите бяха предимно от типа „багета“ във винтидж стил, сребристи плик чанти на верижка и елегантни чанти тип куфарче. Изберете един от най-модерните модели или заложете на класиката с ежедневна чанта с две дръжки, която е винаги на мода.

Добра идея за подарък за вашата любима, сестра или приятелка може да бъде… луксозното бельо! Днес не го слагаме само за романтична вечер, но и всеки ден, дори например като елемент от стайлинга с овърсайз сако. Как да изберете комплект, който да харесва не само на Вас, но и на жената, на която искате да го подарите?

Прочетете също: Топове тип бельо, дантелени сутиени и не само – как да носите дамско бельо в ежедневните стилизации? >>>

Заложете на класиката т.е. черен или бежов дантелен сутиен в комплект с бикини. На всяка жена със сигурност ще хареса и красиво боди или дантелен халат. Не трябва да ви напомням, мисля, че можете да купите бельо и като подарък за себе си!

Най-сполучливите подаръци за 8-ми март и други поводи са премислените подаръци. По този начин изразвате близостта си. Те са не само практични, но и радват най-много. Дамата, за която търсите подарък за Деня на жената, обича да планира всичко? Тогава нищо няма да я зарадва повече от един елегантен часовник! Модерните бизнес дами и не само със сигурност ще харесат моделите на златна или сребърна верижка.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

В MODIVO можете да намерите маркови дамски часовници на реномирани марки, включително и харесваните от дамите бижутерийни модели на Michael Kors и луксозни часовници на Versace. За почитателките на класиката предлагаме модели с кожена каишка и елегантен циферблат. Ако пък искате да подарите оригинален часовник на любителка на спорта, изберете практичен смарт часовник.

Дребен подарък за 8-ми март, който ще предизвика широка усмивка у близка ви дама? Стилна козметична чантичка! Тя обича да се гримира или просто има много козметика – с този подарък ще уцелите десетката. Подаръкът за Деня на жената може да бъде практичен, затова удобната козметична чантичка ще ѝ послужи за пътуване с приятели или уикенд в spa за двама.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Надявам се, че поне някоя от идеите ми за подарък за 8 март ви е допаднала! Всички тези предложения можете да намерите в MODIVO!

Главна снимка: Photo by Christian Vierig/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News