MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Най-модерните боти на ток за 2022 г. – преглед на уличния стил

2 min.

Ботите на ток са вечна класика в дамския гардероб, които всяка година остават в крак с модните тенденции, но в малко по-различен вариант от предходния сезон. И така, кои боти на висок ток ще бъдат най-модерни през 2022 г.? Решихме да потърсим вдъхновение при източника, т.е. по улиците на модните столици, където трендсетърките интерпретират модните тенденции от дефилетата. Вижте кои боти на висок ток се оказаха най-честият и най-успешен избор.

modivo days 2024

Класически черни, с цветни върхове, монографични, с отворени пръсти… Това е само част от ботите на ток, които ще бъдат хит през 2022 година.

Jeremy Moeller via Getty Images

Черна кожа, за предпочитане естествена, нисък удобен ток, изчистен силует и удобно закопчаване с цип – това са елементите на черните боти с ток в класически стил, които все още не излизат от мода. Те са основни обувки в гардеробите на почти всички трендсетърки, които ги комбинират в стилизации от различен характер. Съчетайте ги с овърсайз суичър и широки панталони, за да бъдете в стрийтуер стил или с елегантен костюм за минималистична визия. Съобразете се със собствения си стил и заложете на висококачествената изработка.

Jeremy Moeller via Getty Images

Цветните модели боти с висок ток все още са на мода. Те разчупват монохромните едноцветни тоалети, допълват тези, изпълнени с други сочни цветове, и придават скандинавски характер на визията. Кои цветове са най-модерни? Сочно зелено, маслено жълто, наситено розово и, разбира се, very peri – цветът на годината на Института Пантон.

Вижте също: Цветът на годината на Pantone за 2022 е вече избран! Проверете дрехите и аксесоарите в цвят Very Peri>>>

Rachpoot/Bauer-Griffin via Getty Images

Помните ли стилизациите на Бритни Спиърс и Парис Хилтън от около 2000 г.? Това, което тогава се смяташе за кичозно, днес е в крак с най-актуалните модни тенденции. Става въпрос за ботите на нисък, тънък ток с ясно изразени, издължени върхове. Те изглеждат чудесно с прекомерно дълги дънки или други панталони, от които се виждат само върховете на обувките.

Jeremy Moeller via Getty Images

Ботите с отворени пръсти бяха на мода преди няколко сезона, като се смяташе, че едва ли ще бъдат отново фешън предложение. За изненада на модните експерти този модел дамски обувки се завръща на мода, появявайки се по улиците на Лондон и Милано. Моделите, които налагат тенденциите се носят с карго панталони с ниска талия или дънкови чарлстони. Така че, ако търсите оригинален вариант обувки за гардероба си, изберете точно този модел.

Прочетете също: Модерни дамски обувки за пролет-лято 2022 – вижте 5-те топ модела от модните дефилета!>>>

Главна снимка: Jeremy Moeller via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News