MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Микротенденция: Кафяво кожено яке

2 min.

Разглеждаме една от последните най-горещи микротенденции, която завладя Instagram. Кафявото кожено яке – защото става дума за него – е дреха, по която инфлуенсърките напълно пощуряха! На свой ред кафявият цвят отново е на почит, върнат на модните подиуми благодарение на най-известните модни къщи. Научете защо трябва да инвестирате в кафяво кожено яке. Гарантираме ви, че след като видите стайлинг триковете и вдъхновенията в Инстаграм, ще искате да го имате в гардероба си. Най-красивите модели, разбира се, можете да намерите в MODIVO.bg.

modivo days 2024

Instagram е безкраен източник на вдъхновение, най-вече в областта на модата. Всеки ден можем да разгледаме предложенията на най-добре облечените момичета, които перфектно съчетават класиката с най-новите модни тенденции. След карираните блейзъри с кройка овърсайз и якетата тип риза, дойде време за още една микротенденция, създадена от инфлуенсърките. Кафявото кожено яке завладя Instagram и намери своето място в гардеробите на най-модерните момичета. Предвиждаме, че тази дреха ще остане с нас още дълго време, което ни радва! Универсалната кройка и винаги актуалният цвят са качествата, поради които кафявото кожено яке подхожда на всичко и придава характер на всеки тоалет.

Ако сте фенка на овърсайз саката, трябва да имате също кафяво кожено яке с подобна кройка, която може да се окаже инвестиция за години наред, защото подхожда почти на всяка стилизация. Можете да го носите не само с широки или тесни дънки, но и с рокли в бохо стил, плисирани поли и бермуди. Най-модерният цвят в момента е тъмнокафявото, който подчертава красотата и придава характер на аутфита. Обожаваме стилизациите, в които кафявото кожено яке е преметнато непринудено върху бяла тениска. Не забравяйте и за тежите кожени боти, за да допълните визията си.

За любителките на традиционните, къси и по-вталени връхни дрехи препоръчваме кожените тип рокерски якета, но в модерен кафяв нюанс! Този цвят беше представен на модните подиуми на модни къщи като Gucci, Max Mara и Victoria Beckham. Инфлуенсърките стилизират кафявото яке с дънки с висока талия и свободна тениска или суитшърт и, разбира се, с модерни маратонки. Можете да го носите и с летни рокли и тежки боти или гуменки. Възможностите са наистина безброй! Изберете любимия си нюанс на кафявото – тъмен или по-светъл. И двата са изключително модни и универсални. Моден трик? Изберете си по-голям размер и носете коженото яке в стил овърсайз!

Алтернатива на коженото яке с кройка на сако, както и на рокерското яке, е кафявото вталено яке. То е един от любимите модели на инфлуенсърките начело с Тамара Кларен и Мишел Хорват. Това яке ще подчертае талията и женствения ви силует! Как да го стилизирате? Носете го с дизайнерска чанта и разкроени дънки! През пролетта не забравяйте да го съчетаете с мини пола и боти на висок ток – този аутфит в стил glamour наистина ще ви хареса.

Всички продукти можете да намерите онлайн в MODIVO.bg.

Fot. Edward Berthelot/Getty Images

тенденции и съвети
Insta News