НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Най-модерните есенни стилизации за 2021 година според топ дизайнерите

2 min.

Долче и Габана, Том Форд, Шанел и Баленцяга – майсторите на модата отдавна ни подготвят за по-студените дни. Обемните шарени якета на Louis Vuitton, деликатните пъстри шалове на Hermès или кожените палта на Miu Miu от модните дефилета ще ни помогнат да се сбогуваме с лятото и да посрещнем следващия сезон по модерен начин. Ето някои от любимите ни визии за есента на 2021 г.

Какво ще бъде топ тази есен и как да създадете стилизация съобразно визиите на най-известните дизайнери? Пресъздайте аутфитите като от модните дефилета – в това ще ви помогне интернет магазин MODIVO.

Колекцията на Miu Miu FW2021 развълнува целия свят. Модното ревю се проведе в живописните Алпи на фона на приказни пейзажи от покрити със сняг планини. В такава атмосфера Миуча Прада представи огромни снежни ботуши и плетени на една кука комини. Особено внимание заслужават монументалните палта тип teddy bear, носени с трекинг обувки с дебели подметки. Всичко това в неутрални и приглушени тонове. Това е една от есенните визии, която със сигурност ще пресъздадем!

Сакото от туид вече беше топ предложение. Сега е време за гащеризон, който ще ви предпази от студа през хладните есенни вечери. Ако говорим за туид, мислим, разбира се, Шанел – модната къща все още е вярна на своята основателка, а водещата матрия на марката еволюира в нови елементи от гардероба. Разширените крачоли на панталоните са препратка към актуалната модна тенденция – панталоните тип чарлстон, а горната част на гащеризона напомня сако от туид. Това е перфектната есенна визия – ние сме ЗА!

Есенният стил на Том Форд за 2021 г. ни покори със сдържаната мода и поклонението към комфорта пред изисканата елегантност. Без да се отказва напълно от по-официалните дрехи, американската модна къща съчета удобните дрехи с тези предназначени за официални поводи. И така, полуежедневната и полушикозна комбинация от дънки tie dye и парти блуза вече е едно предложение за ежедневна есенна визия.

По време на ревюто, вдъхновено от древността, модна къща Louis Vuitton представи есенните си стилизации, които не могат да бъдат забравени. Красивите неутрални цветове, майсторското съчетание на непринуденост и красота и феноменалните принтове поставят колекцията на френския дизайнер в нашия ТОП 3 списък. Особено внимание заслужават пухените якета, под които Nicolas Ghesquière беше скрил творенията си от тюл. Есенната визия от снимката по-долу покори сърцата ни.

Представянето на най-новата колекция на Hermès за есен-зима 2021 трябва да убеди всички, които са против шаловете и кърпите. По подиума на френската модна къща преминаха модели с шарени шалове, изработени от най-висококачествени материали. За никого не е тайна, че модна къща Hermès е известна с този тип продукти, а копринените шалове не се носят само на шията, но и в косите и по дамските чанти, като по този начин създават от простите тоалети нестандартни визии.

Прочетете също: Как да носите кърпа на главата? Вдъхновете се от момичетата от Instagram! >>>

Есенните стилизации на Zimmermann се отличават с характерните за марката волани, флорални мотиви и бохо стил. Нежно розово, съчетано с нежно падащи пискюли, буфан ръкави и фини изрязвания са предложенията на австралийската марка. Този цвят се съчетава перфектно със златни бижута.

Дефилето на модна къща Versace за сезон есен/зима впечатли не само с феноменалното откриване и закриване на шоуто от приятелката на Донатела – Джиджи Хадид, но и с класическото и елегантно черно, което доминираше на подиума. Хадид демонстрира елегантна черна есенна визия, ултра високи тежки боти и ярък грим.

Нашата класация затваря марката Michael Kors и пайетите, които определено доминираха в есенните стилизации на моделите по време на най-новото модно ревю на дизайнера. Черни, червени, сребристи и златисти, без значение дали става дума а рокля или гащеризон – най-важен е ослепителният блясък.

Искате да пресъздадете представените по-горе съчетания? Посетете сайта на MODIVO и комплектовайте мечтаните от вас есенни стилизации за 2021!

тенденции и съвети
Insta News