НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Най-новите модни тенденции – какво искаме да имаме в гардероба си през сезон пролет-лято 2021?

2 min.

С какво трябва да оборудвате гардероба си този сезон, за да сте в крак с водещите модни тенденции? Само с няколко от най-модерните дрехи и аксесоари за сезона можете да създадете топ визия, използвайки елементи от предишни сезони. Затова вижте какво да включите в списъка си с покупки.

Простота с потенциал, ретро и винтидж препратки, а при това и нотка на авангардност – това са най-новите модни тенденции, които определят модата за сезон пролет-лято 2021 г. Вижте по-долу какво да изберете за Вашия гардероб.

Малката черна рокля все още остава един от най-важните елементи от дамския гардероб. Най-новите трендове ни показват обаче, че през сезон пролет-лято 2021 малката черна рокля ще се отличава с оригинални изрязвания, деколтета или детайли. Нов вариант на малката черна рокля ни предлагат дизайнери като Виктория Бекъм, Майкъл Корс и Jacquemus. Добрата новина е, че тази рокля във вариант 2.0 няма да стане демоде след един сезон.

694

Сутиенът тип бралет, носен вместо топ, е тенденция за най-смелите. Трикотажни, копринени или вълнени. На тънки или дебели презрамки. Всеки от тях казва ясно: сбогом на класическите топове. Следващите месеци ще принадлежат на бралетите, дръзки, смели и перфектни за поли или панталони с висока талия.

Въпреки, че малките чанти тип куфарче и чантите багет в стил Кари Брадшоу няма да престанат да бъдат топ предложение, забравените за известно време чанти с размер XXL ще ни донесат глътка свежест през следващите сезони. Тези от нас, които обичат да носят със себе си много повече неща от телефона, носните кърпички и кредитната карта, най-накрая ще получат модерна алтернатива. Големите чанти отново са на почит. Те могат да бъдат изтъкани от рафия или плътен памук, или да са изработени от кожа или велур. Цветът е без значение.

695

Чанта XXL от Lauren Ralph Lauren / Чанта XXL от Lacoste

Тезо обувки вече се носят от всички топ инфлуенсърки и трендсетърки от Instagram. Домашната версия на обувките Birkenstock изненада всички и… се появи по улиците на модните столици. Благодарение на пандемията тези летни обувки, които са подходящи както за носене вкъщи, така и за разчупване на стила в града, са на мода. Моделът Boston на Birkenstock се намира все по-трудно. Особено в бежов цвят. Така че, ако искате да имате такъв модел в гардероба си, не чакайте твърде дълго, за да го купите.

Свободните панталони с леко по-дълги крачоли са следващото доказателство за това, че дизайнерите все по-често обръщат внимание на удобството и функционалността на дрехите, а не само на дизайна. Най-новите модни тенденции лансират дрехи, които не ограничават движенията и с които се чувстваме комфортно както у дома, така и навън. Свободните панталони с висока талия определено са в списъка с най-желаните модели панталони, които се съчетават чудесно с барети или като част от костюм.

696

Свободни панталони Victoria Beckham / Свободни панталони TwinSet

Макар да изглежда, че роклите на невинни маргаритки, са виртуална тенденция, дефилетата на марки като Paco Rabanne и Marc Jacobs доказват, че тя има солидна основа във висшата мода. Маргаритките са момичешки, забавни и непринудени и са чудесна алтернатива на класическите флорални рокли и рози. През пролетта и лятото на 2021 г. ще имаме удоволствието да ги видим върху рокли, поли и романтични блузи.

тенденции и съвети
Insta News