НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Незаменим атрибут за всеки мъж – елегантен мъжки портфейл

Има аксесоари, които всеки мъж трябва да притежава, независимо от предпочитания стил. Тази група аксесоари несъмнено включва мъжкия портфейл, в който спокойно можете да съхранявате пари или документи. За да изпълни тази роля обаче, той трябва да бъде добре подбран. Какъв модел ще бъде най-подходящ?

Когато купувате портфейл, трябва да обърнете внимание на няколко основни аспекта, включително на: материала, размера, вида на закопчаване и цвета.

SS 24

Мъжките портфейли най-често са изработени от синтетични материи, както и от естествена и екологична кожа. Първите от тях, за производството на които се използваt, наред с други материи полиестер или найлон, са чудесен вариант за любителите на спорта или свободните, градски стилизации. Тези модели са устойчиви на надраскване и ожулвания и благодарение на обикновено малкия си размер, те могат лесно да бъдат скрити в джоба на панталона или якето.

От друга страна, кожените портфейли се отличават с висока издръжливост и дълго можете да ги ползвате – това се отнася особено за продуктите от естествена кожа. Техният недостатък може да бъде податливостта на надраскване или други малки щети. Това обаче не променя факта, че коженият портфейл е изключително елегантен и в същото време вечен аксесоар, поради което всеки стилен мъж трябва да го има.

Знаете ли, че… ?

Естествената кожа има специфична миризма, която е почти невъзможно да се фалшифицира. Благодарение на това е доста лесно можете да я различите от екологичната кожа, миризмата на която наподобява гума.

При избора на аксесоари много мъже се ръководят предимно от тяхната функционалност. Ако Вие също принадлежите към тази група, вероятно очаквате, че портфейлът Ви ще има място за пари в брой, документи, разплащателни карти и … нищо повече. В тази ситуация изберете портфейл с двойно сгъване – този компактен модел, лесно можете да го скриете в почти всеки джоб.

157

В портфейл с повече прегради и отделения лесно можете да поставите пари, карти и документи.

Може би Вашият идеален портфейл трябва да предлага възможно най-много прегради и отделения? Тогава по-добрата опция за Вас ще бъде тройно сгъваем портфейл. Той наистина е по-голям, затова е най-добре да го носите в раница, чанта или куфарче, но лесно можете да приберете в него всички необходими предмети за ежедневието.

Повечето мъжки портфейли са в приглушени цветове. Мъжете обаче не се оплакват от това – черният, кафявият, тъмносиният или сивият портфейл е не само по-елегантен, но и универсален. Аксесоар в този цвят можете смело да носите всеки ден с комплекти в smart casual стил, както и при специални случаи, изискващи тържествено, официално облекло.

158

Търсите универсален и същевременно елегантен портфейл? Черният модел е класика!

Последният важен аспект е закопчаването на портфейла, от което до голяма степен зависи сигурността на съдържанието, съхранявано в него. Популярно решение са традиционните копчета тик-так, които защитават парите, документите или картите, но също така осигуряват лесен и бърз достъп до тях. Магнитните клипсове също са практично решение. Добър избор ще бъде и модел с отделение за монети с цип – това ще Ви позволи да избегнете случайното изсипване на монетите.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News