MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Нова марка за мъже в MODIVO: Urban Classics. С какво се отличава?

1 min.

В MODIVO Ви гарантираме, че към списъка ни със старателно подбрани марки редовно се добавят нови, развиващи се и вълнуващи марки от различни краища на света. През юли тази година Urban Classics се присъединява към марките, предназначени за мъжката част от нашите клиенти. По-долу можете да прочетете какво я отличава от другите марки.

MSS

Марката Urban Classics навлезе в света на уличното облекло през 2005 г. и оттогава е нещо повече от лого. Urban Classics се характеризира с много голямо разнообразие от продукти, които може да се каже, че имат общ знаменател – всички имат градски характер. Тениските, суитчърите с качулка, колежанските якета, спортните панталони, ризите и топовете са семпли, без мотиви и сложни щампи.

Снимка: пресматериали

Неповторимата градска атмосфера на тази марка за улично облекло се характеризира със семпли кройки, които се подчертават от т.нар. color blocking. Urban Classics е преди всичко отличителен дизайн. Не става дума толкова за самия етикет, колкото за уникалния характер – класически кройки, които никога не излизат от мода. На преден план са кройките в стила на уличното облекло, специално подбраните цветове, текстури и материи, както и отличното качество. Обширната колекция включва горнища и тениски, както и тесни или свободни спортни панталони, суичъри с качулки и модели по врата. Колекциите винаги включват и подходящи аксесоари като шапки, шалове, ръкавици, колани, спортни чанти и чорапи за спортни обувки.

Снимка: пресматериали

Марката Urban Classics предлага цял спектър от дрехи и може да ви облече от главата до петите! Основните облекла като тениските не се ограничават само до широката палитра от 24 цвята, но се предлагат и в различни кройки, като тениски с дълъг ръкав, тениски с джоб, дълъг или къс ръкав, V-образно и кръгло деколте.

Главна снимка: пресматериали

тенденции и съвети
Insta News