MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Нови марки за мъже в MODIVO: s.Oliver, Criminal Damage, Tom Tailor – вижте техния асортимент!

1 min.

Разпродажбите са чудесно време да попълните гардероба си с необходимите дрехи и аксесоари. Можете да го направите както винаги в MODIVO! Специално за Вас непрекъснато разширяваме асортимента си с топ марки от цял ​​свят, които се отличават с оригиналния си дизайн и най-високо качество. Запознайте се с новите марки в офертата на магазин MODIVO и пазарувайте още днес!

Търсите си дрехи в smart casual стил, или предпочитате уличната мода? В сортимента на марките: s.Oliver, Criminal Damage и Tom Tailor ще намерите това, от което имате нужда!

MSS

Фото: Пресматериали

S.Oliver е немска модна марка с дългогодишна традиция. Компанията е основана през 1969 г. в Ротендорф, като в момента нейните магазини се намират в над 30 страни по света, в т.ч. в Полша, Австрия, Швейцария и Италия. S.Oliver е пример за универсална марка, в чиито колекции всеки ще намери нещо за себе си – от тишърти с щампи, през ежедневни ризи и базови пуловери, до модерни маратонки. Дизайнерите полагат всички усилия, за да гарантират, че колекциите се състоят от висококачествени дрехи, които напълно отговарят на ежедневните нужди. Добрата новина е, че дрехите на s.Oliver вероятно никога няма да излязат от мода, а съчетани с подходящи аксесоари и обувки, ежедневните тоалети ще придобият уникален характер.

Фото: Пресматериали

Criminal Damage е марка, основана през 1991 г. в Лондон. Дрехите ѝ са съчетание на спортната лекота с рокерския дух, поради което са чудесен избор за мъже, които демонстрират своя стил на живот, енергия и страст чрез облеклото си. Сред дрехите на марка Criminal Damage ще откриете меки памучни суитчъри, тишърти и анцузи с множество щампи, кръпки и шарки. Благодарение на това те се вписват перфектно в уличния стил, затова са идеални както за ежедневие, така и за излизане с приятели. Обувките Criminal Damage също заслужават внимание, в това число ниските и високите маратонки, които са идеално допълнение към всеки непринуден аутфит.

Tom Tailor е поредната немска марка, която се присъединява към офертата на MODIVO. Марката е основана през 1962 г. и нейното портфолио включва няколко линии облекла, включително TOM TAILOR CASUAL и TOM TAILOR DENIM, където в основата са, разбира се, дънките и други ежедневни, градско-спортни дрехи. Предложенията на марка Tom Tailor идеално отговарят на нуждите на енергичните, млади хора, които ценят модния външен вид на добра цена, но и на по-възрастните, които ценят вечната класика в непринуден вариант. В MODIVO ще намерите изчистени тениски с яка, тишърти с щампи, ежедневни дънкови и текстилни шорти, както и обувки.

Снимки: пресматериали

тенденции и съвети
Insta News