Търсене...

Нов бранд в MODIVO! Beverly Hills Polo Club – какво си заслужава да знаете за тази марка?

2 min.

Beverly Hills Polo Club е марка за луксозни дрехи, чанти, обувки и аксесоари, вдъхновена от елитния спорт поло и калифорнийския начин на живот в Бевърли Хилс. Марката се отличава с висококачествени материали, прецизна изработка и уникално съчетание на елегантност и спортен стил. Разгледайте най-новата колекция на марката в MODIVO!

MSS

Вдна от най-известните ежедневни марки в света дебютира вече в MODIVO! Открийте продуктите, които впечатляват с отличното си качество, изработка и естетика в old money стил.

Beverly Hills Polo Club е луксозна модна марка, основана през 1982 г. Тя придобива популярност благодарение на престижния си и елегантен стил, напомнящ за богатия начин на живот в Бевърли Хилс. Логото ѝ изобразява играч на поло, което е типично за изтънчения стил на Южна Калифорния, както и за елитния спорт. Уникалната комбинация бързо печели признание сред мъжете и жените по цял свят. Първоначално марката Beverly Hills Polo Club предлага предимно дрехи, напълно в унисон с old money style, но бързо разширява асортимента си, включвайки удобни обувки, модни чанти, часовници, парфюми и други аксесоари.

Прочетете също: Old money style – какъв е този стил и как да го включите в стилизациите си? >>>

маратонки Beverly Hills Polo Club
Fot. Пресматериали

Дамските обувки на Beverly Hills Polo Club са начело на богатата гама на марката. Предназначени за силни жени, които изразяват себе си чрез облеклото си, те са идеалното допълнение към ежедневните визии. Много от моделите имат уникални детайли, като например лого на марката или богата украса, които придават елегантност и уникалност на обувките. В колекцията ще откриете особено модерни дамски маратонки, идеални за дамите, които ценят комбинацията от комфорт и спортен шик.

Beverly Hills Polo Club маратонки дамски
Fot. Пресматериали

Класическите модели в бежови, бели и тъмносини нюанси изглеждат чудесно с вечната стилизация: дънки и бяла риза. Комбинирайте маратонки със златни и сребърни детайли с плетена рокля за един наистина модерен външен вид. Изключително модерните кецове на платформа също са добър избор за допълване, както на спортна визия с анцуг, така и на ежедневна визия с ефирна рокля.

Smart casual се състои не само от дрехи и обувки, но и от добре подбрани аксесоари. Кои аксесоари си заслужава да бъдат забелязани в офертата на марката? На първо място, чантите на Beverly Hills Polo Club, които са синоним на дискретния лукс. В колекцията ще откриете както семпли, класически модели, така и модели с интересни украшения под формата на емблематичното лого на марката. Чантите също така се предлагат в разнообразни цветове и размери. Ако цените големите, ежедневни чанти, офертата на марката включва и чанти в класически бежови, сиви и черни нюанси с елегантни релефи. Марката е подготвила и модни предложения под формата на малки чанти тип багета, които са идеални за елегантни и ежедневни тоалети.

Beverly Hills Polo Club чанти
Fot. Пресматериали

Мъжката колекция на Beverly Hills Polo Club е в спортно-елегантен стил. Марката е известна с висококачествените си обувки, които се характеризират с комбинация от класически дизайн и комфорт при носене. В колекцията мъжки обувки на Beverly Hills Polo Club ще откриете разнообразие от стилове – модерни маратонки или кецове с ниска и висока сая. Те ще бъдат идеалното допълнение към ежедневните тоалети с дънки и ежедневна риза, както и към спортните с къси панталони и тениска с яка. Ако предпочитате елегантния стил със спортна нотка, обувките на марката са идеални за вас. Мъжката колекция на Beverly Hills Polo Club включва и големи чанти за уикенд извън града, стилни раници и практични малки мъжки чантички.

Beverly Hills Polo Club обувки мъжки
Fot. Пресматериали

Тази статия също може да ви хареса >>> 5 причини, поради които си заслужава да си купите чанта Michael Kors

Главна снимка: пресматериали

тенденции и съвети
Insta News