MODIVO DAYS -20%! Допълнителна отстъпка за избрани продукти на топ марки ПРОВЕРЕТЕ >>>

Търсене...

Седмица на модата в Лондон есен/зима 2020-2021

2 min.

След интензивен моден маратон в Ню Йорк някои прескачат Лондон и се появяват едва в Милано и Париж. Най-упоритите обаче стигат до Лондон. Модните ревюта, които се провеждат там, не са най-очакваните в бранша, но абсолютно не си струва да се подминават. Британците залагат на свободата и често на пънк стилизациите. Уличната мода в Лондон е парад на креативността!

В първия ред седяха най-важните гости на шоуто – семейството на Виктория – Дейвид Бекъм със синовете им: Ромео и Круз и дъщеря им Харпър, както и главният редактор на американския Vogue – Анна Уинтур.

modivo days 2024

Шоуто се състоя в сграда от XVII век, в която кралското семейство по време на династията на Тюдорите е организирало пищни партита. Елементите на декорацията бяха оригиналните фрески на Рубенс, разположени на тавана.

„За създаването на колекцията ме вдъхновиха различни визии за женствеността. Не е нужно да следваме правилата. Можем да разчитаме на инстинкта си”, каза Виктория. Тя бе избрала класически модели. Не липсваше и характерният за нея минимализъм и изтънченост. Представените тоалети са идеални както за ежедневна употреба, така и за важни и вечерни излизания. Внимание заслужаваха дългите рокли с голямо деколте, палтата oversize, цветните пуловери и трикотажните рокли.

В шоуто участваха някои от най-известните супермодели: Джиджи Хадид, Бела Хадид, Кендъл Дженър, Ирина Шейк и Джоан Смолс.

Най-английската марка, която се свързва предимно с култовото каре, за този сезон предложи различни версии на тренчкот, върху които, разбира се, не липсваше известният мотив.

Колекцията е създадена в красиви, приглушени цветове. Облеклата бяха във всички нюанси на кафето: еспресо, капучино, американо и лате. Рикардо Тиши постави известното каре на буквално всички елементи: чанти, палта, панталони и ризи. Както знаем, в Лондон времето е шарено!

Дизайнерът от Burberry създаде cool марка, а неговите колекции са най-желаните елементи през последните сезони. Умелото съчетание на луксозната мода със стила streetweare насърчава носенето на тези облекла!

Колекцията, наречена „Nouveau Chic“, беше изразителна и разнообразна. Създадена за изискани дами, които познават и ценят силата на подходящия тоалет.

Anderson демонстрира силни фигури. Специално внимание бе отделено на дизайна на палтата. Според него добре скроеното палто „прави най-доброто първо впечатление“. На подиума видяхме между другото модели с трапецовидна кройка, с буфан ръкави и фантастично скроени елементи.

 

 

Това е вече 4-та колекция, създадена в концепцията: Виж сега – Купи сега, със сътрудничеството на Люис Хамилтън. Ревюто откри иконата на моделите – Наоми Кембъл. На модния подиум имахме възможност да видим завръщането на 90-те години. – силата на цветовете, ежедневни, удобни облекла, пълна свобода и естествен look.

Облеклата и аксесоарите Tommy Hilfiger са достъпни в нашия интернет магазин.

Лайтмотивът на колекцията беше триъгълникът. Според дизайнера триъгълникът е най-мощната и най-силна форма в природата. Той го лансира в повечето си проекти, благодарение на което естетиката на колекцията напомня 70-те години. Моделите представиха палта, дантелени топове и рокли с дантела и бродирани декорации. Цветовете бяха цветовете на земята – появиха се кафяви, зелени, бежови, сиви, както и червени и сини акценти.

 

Главна снимка: Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC

тенденции и съвети
Insta News