НОВ СЕЗОН: ПРОЛЕТ/ЛЯТО ’24! ОТКРИЙТЕ ТРЕНДОВЕТЕ >>>

Търсене...

Обувки Frootwear в MODIVO: Вижте екологичните обувки произведени от естествени материали!

Frootwear е полска, екологична марка за спортни обувки. Продуктите на марката се отличават с отличен, минималистичен дизайн и иновативен метод на производство. Суровината, използвана за тяхното създаване, са плодовите остатъци. Обувките Frootwear са вече налични в интернет магазин MODIVO!

860

SS 24

Всеки чифт обувки на марката Frootwear е изработен от рециклирани материали. Основният им компонент са остатъци от плодове, като ябълки, грозде и ананаси. Подплатата пък е изработена от рециклирана царевица. Материалите се набавят с помощта на най-съвременни методи. Марката се грижи въглеродът, който се отделя по време на производството да бъде възможно най-малко, благодарение на което марката е екологично чиста. Всички маратонки се изработват ръчно в собствената фабрика на марката в южната част на Полша, което гарантира прозрачност на производството.

861

862

Обувките Frootwear се предлагат в бяло, черно и кремаво. Универсалните цветове и изчистената кройка превръщат обувките в идеална основа за всеки тоалет. Минималистичният дизайн се съчетава добре с класически дънки и суитшърт или тениска. Те изглеждат добре и в по-смели комбинации, като например с костюм или дълга рокля. Обувките Frootwear са старателно проектирани, благодарение на което продуктите на марката осигуряват изключителен комфорт при носене.

Да бъдеш екологично чист никога не е било по-модерно! Разгледайте предложенията на марка Frootwear в MODIVO.

Хареса ли ви тази статия? Споделете я!
тенденции и съвети
Insta News