Търсене...

Плетени есенни рокли – как ги носят известните инфлуенсърки?

2 min.

Есента е времето, когато ефирните бохо рокли заменяме с вълнени пуловери или също с меки плетени рокли, в които успяхме вече да се влюбим през миналия сезон, когато комфортът беше на първо място. По всичко личи, че плетените рокли ще останат с нас за по-дълго. Те са идеални за стилизиране за работа, среща с приятели или романтична среща. В тази статия ще научите как да ги стилизирате според тазгодишните модни тенденции.

Как да носите плетени рокли през есента? Вдъхновете се от уличната мода, която Ви предлагат модните инфлуенсърки.

Плетените рокли и плетените комплекти се появиха в много колекции за сезон есен-зима 2022/2023 г., а сред модните къщи, които ги представиха на модните си подиуми, са: Loewe, Chloe, Fendi и MaxMara. Тези меки, удобни за носене и топли рокли ще бъдат чудесен избор както за есента, така и за зимата. Плетените облекла са една от силните тенденции за този сезон. Те се съчетават чудесно с каубойски ботуши, ботуши със сая с намачкан ефект, апрески, големи палта и кожени тип рокерски якета. Вижте кои стилизации с плетени рокли са на мода в момента!

Въпреки, че най-популярната плетена рокля е бежовата, струва си да изберете нещо малко по-екстравагантно и да създадете оригинална визия. Зелено, оранжево или може би лилаво? Кои модели се появяват в аутфитите на т.нар. it girls?

Плетена рокля в един от най-модерните цветове за последните сезони

Кой е най-модерният цвят на годината? Ако следите внимателно модата в Instagram, със сигурност знаете, че това е Very Peri. Инфлуенсърите са се влюбили в тази тенденция и с удоволствие носят лилави и сини дрехи и аксесоари. Оживете облеклото си през сивите есенни дни, като изберете трикотажна или плетена рокля в този цвят или изберете цветни аксесоари – чанта, шапка или шал. Инфлуенсърката Александра Перейра е решилаа да съчетае няколко цветови тенденции, като е облякла плетена рокля в цвят Veri Peri, бомбър яке в цвят Bottega Green и чанта в яркозелен цвят. Флуоресцентното зелено все по-често се появява в стилизациите на известните трендсетърки като малко по малко измества тревистозеленото.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Плетена рокля с кройка овърсайз

Сред есенните трикотажни и плетени рокли не липсваха модели с oversize кройка и мини дължина. Лиони Хане избра една от най-модерните комбинации за сезона – рокля тип пуловер с поло яка и високи ботуши. Кралицата на цветния стайлинг избра модел с дебела плетка в лилави и сини нюанси. Цветните аксесоари, като ботушите с широка горна част и малката чанта, завършват перфектно визията.

Ботуши и плетена рокля

Есента и зимата носете плетена рокля с ботуши на висок ток. Можете да си изберете не само чизми, но и боти със сая с намачкан ефект, които между другото стават все по-популярни в стилизациите на момичетата в Instagram.

Черна плетена рокля и каубойски ботуши

От няколко сезона насам каубойските обувки стават все по-голям хит в стилизациите на инфлуенсърките. Ако си търсите подходящи обувки за плетена рокля, можете да заложите на чифт каубойски ботуши (най-модерни са моделите с декоративни орнаменти).

Обувки за плетена рокля? Удобството преди всичко!

Високите боти или ботуши не са единственият модел есенни обувки, към който можете да се насочите, когато искате да завършите визията си с плетена рокля. Жените все по-често избират обувки с равна подметка, които вече се превърнаха в част от ежедневните и дори по-елегантните тоалети. Мокасини, затворени обувки и чехли, но нека не забравяме и за маратонките. Спортните обувки, съчетани с плетена рокля, са идеалният избор за есенните дни.

Най-голямото предимство на трикотажната рокля е, че е изключително удобна за носене, затова можете да я носите с удобни обувки, сред които със сигурност са равните боти с ефектна платформа, както и отоплените чехли с кожухче. Допълнете стайлинга си с овърсайз блейзър, маркова чанта и ще създадете модерен тоалет за кафе с приятелка!

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

>>>Тази статия също може да Ви хареса: Модерни дамски пуловери за есен-зима 2022-2023. Проверете кои модели не бива да липсват в гардероба Ви!

Back to office - до -60%

Главна снимка: Jeremy Moeller / via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News