Търсене...

Празничен наръчник – открийте идеалния мъжки подарък

2 min.

Намирането на подходящия подарък за мъж може да бъде сложна и отнемаща време задача по време на коледните приготовления. Често се случва накрая да сме купили същите козметични продукти или принадлежности, както всяка година. Може би само с малко по-различен външен вид. Е, ако това се е случвало и на Вас – не се притеснявайте. Независимо дали търсите подарък за най-добрия Ви приятел, съпруг, брат или съсед – ние Ви гарантираме, че мисията Ви ще бъде успешна.

Тази година заложете на стилни подаръци от MODIVO. Всички продукти са достъпни онлайн в MODIVO.bg.

Празничен подарък за привържениците на класиката

Ако смятате, че за любителите на класическия стил няма да намерите нищо друго освен изискана риза и вратовръзка, бихме искали да Ви покажем нещо по-различно. По-долу ще намерите няколко предложения, които ще задоволят и най-взискателните мъже.

Вълненият пуловер или поло блузата от кашмир са идеална опция за любителите на класиката. Изберете гладък модел и за предпочитане в по-тъмен нюанс (черно, сиво, тъмносиньо). Проверете предложенията на марка Boss. Добро предложение и със сигурност класика в жанра е черното сако. То подхожда не само на елегантни комбинации, но и на тези в по-ежедневен стил. Сред нашите предложения можете да намерите също кожено тип рокерско яке, бизнес чанта или портфейл.

324

Палто Karl Lagerfeld                                                         Палто Tommy Hilfiger

Сако Pierre Cardin                                                             Поло John Richmond

Какъв би бил животът ни през 2020 г. без любимите спортни панталони? Поради факта, че тази година премина за повечето от нас под знака на „home office”, Вашият мъж / брат /баща със сигурност ще остане доволен от чифт удобни спортни панталони или оувърсайс суитшърт с качулка. Предложенията са много. Проверете по-долу.

329

Суитшърт Levi’s                                                             Суитшърт Guess

Търсите перфектен подарък за мъж, който често носи тениска с логото на любимата си марка? Гарантираме, че ще го зарадвате, ако му подарите суитшърт или колан с голямо лого.

Сред нашите фаворити са продуктите на Guess, Tommy Hilfiger и Calvin Klein. Със сигурност ще го зарадва и пухено яке от Emporio Armani или тишърт с лого на марката Rage Age. Сред коланите търсете тези на Versace Jeans Couture.

334

Суитшърт Champion                                                        Блуза с дълъг ръкав Tommy Hilfiger

Суитшърт Guess                                                             Яке Calvin Klein

Ако мъжът, на когото искате да подарите коледен подарък следва световните модни тенденции, цени еклектичните комбинации и не се страхува от необичайни решения, ние знаем на какво ще се зарадва най-много. Подготвили сме списък с хитови (и доказани) подаръци за феновете на модата.

Този сезон си заслужава да заложите на карето под всякаква форма! Това е един от главните трендове на сезон 2020/2021. Чудесен подарък ще бъде също оувърсайз плетен пуловер или пухено палто в макси вариант. Ако сте мислили за модерни дънки, проверете офертата на Levi’s и Wrangler.

339

Дънки Wrangler                                                               Дънки Levi’s

Пухено палто G-Star RAW                                            Бомбър яке Versace Jeans Couture

тенденции и съвети
Insta News