MID SEASON SALE до -30%! Купувайте топ продукти на още по-ниски цени. ПРОВЕРЕТЕ
Търсене...

Пуловер и пола – как да ги носите? Стилизации на трендсетърките

1 min.

Не само пролетта, но и по-хладните летни или по-топлите есенни дни са подходящо време за стилове 50/50, т.е. стилове, които откриват част от тялото и покриват част, за да поддържат не само топлинен комфорт, но и за моден контраст. Затова на съчетанието пуловер с пола казваме категорично „да“. Въпросът е: как да го направите, за да сте в крак с тенденциите? За да намерим отговора на този въпрос, претърсихме улиците на модните столици за снимки. По-долу ще намерите най-интересните вдъхновения.

Пуловери с къс ръкав и трапецовидни поли, поло блузи и топли тип молив, но и широки жилетки и дънкови поли – това е само част от този род вдъхновения за стилизиране.

MSS

Тесните жилетки, носени с дънкови поли, особено миди и макси, са тенденция от 90-те години, която в последно време се завърна. Така че, ако искате да носите пуловер с пола в удобен винтидж вид, изберете тази комбинация. Не забравяйте да съчетаете дългата пола със сравнително втален пуловер, за да запазите пропорциите на фигурата си.

Jeremy Moeller via Getty Images

За факта, че сатенените поли са в момента топ предложение не трябва май да припомняме на никого. С какви пуловери да ги съчетавате? Най-вече с пъстри овърсайз модели, но и с гладки, вталени модели или напр. с поло яка.

Edward Berthelot via Getty Images

Почитателка сте на пуловерите с поло яка? Носете ги с къси поли в силни цветове. Тези контрастни комбинации са много актуални в момента. Не се страхувайте да комбинирате черното с цветове като жълто, зелено, розово или лилаво. Щом така може на модния подиум на Bottega Veneta, значи, че и Вие можете да се облечете така!

Edward Berthelot via Getty Images

Със сигурност се сещате за иконичните вече костюми от туид на марка Шанел. В последно време туидът бе заменен с меки машинни плетива, а такива комплекти започнаха да носят не само бизнас дамите, но всички жени за ежедневен, но малко по-елегантен аутфит.

Edward Berthelot via Getty Images

Главна снимка: Jeremy Moeller via Getty Images

тенденции и съвети
Insta News